"MOŽDA NEĆEMO IZGLEDATI BAŠ NAJBOLJE..." Dobrić i Petrušev se oglasili pred meč sa Portorikom!
Pešić i Dobrić, Foto: Starsport

samo napred

"MOŽDA NEĆEMO IZGLEDATI BAŠ NAJBOLJE..." Dobrić i Petrušev se oglasili pred meč sa Portorikom!

Pešićevi orlovi dočekuju Portoriko

Objavljeno: 10:53h

Srbija i Portoriko igraju prijateljski meč u sredu od 19 časova, u okviru priprema za Svetsko prvenstvo.

Srpski košarkaši Ognjen Dobrić i Filip Petrušev su najavili naredni izazov u optimističnom tonu, uprkos tome što im mnogi ne daju velike šanse.

- Još jedna u nizu pripremnih utakmica koju moramo da iskoristimo na najbolji mogući način. Znamo šta je naš cilj, da se što bolje pripremimo za Svetsko prvenstvo, da se kroz ove utakmice i treninge što bolje uigravamo i budemo najbolji kada bude najpotrebnije, a to je Svetsko prvenstvo. Sledi potom turnir u Kini, a nakon toga Manila. Sve ove utakmice više služe kao treninzi. Sigurno nećemo izgledati najbolje i najlepše i igrati košarku kakvu želimo, ali treba da rastemo iz utakmice u utakmicu, iz treninga u trening i budemo najbolji u Manili - rekao je Ognjen Dobrić.

Košarkaši Srbije
Košarkaši Srbijefoto: Starsport

Srbija je u Atini pobedila Grčku, ali je izgubila od Italije.

- Prve dve utakmice su bile zatvorene, druge dve su svi imali priliku da vide. I dalje se uigravamo, i dalje se upoznajemo jedni sa drugima i mislim da iz utakmice u utakmicu idemo na bolje. Ima stvari na kojima treba da radimo, ali smo zadovoljni postignutim do sada. Znamo dobro ekipu Portorika, igrali smo pre par godina sa njima u Beogradu, to je manje-više ista ekipa. Igraju dosta brzo kao i sve ostale ekipa iz Južne Amerike, znamo šta da očekujemo. Zavisi sve od nas, iskoristićemo tu utakmicu da se pripremimo za ono glavno što nam predstoji- kaže Filip Petrušev.

Bonus video:

03:07

Pešić o otkazivanjima igrača

(Espreso/b92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.