"DURASEL BATERIJA, NE PRAZNI SE!" Košarkaš Partizana u transu - neko dir' o Bogdana? (FOTO)
Avramović i Bogdanović, Foto: Starsport

LUDNICA TRAJE

"DURASEL BATERIJA, NE PRAZNI SE!" Košarkaš Partizana u transu - neko dir' o Bogdana? (FOTO)

Srbija "gori" posle plasmana u polufinale Mundobasketa

Objavljeno: 14:20h

Rapsodija Srbije protiv Litvanaca, tako se može opisati igra "orlova" u meču vrednom polufinala Mundobasketa.

Bila je to prava timska pobeda izabranika Svetislava Pešića, ali se mora istaći kapitenska partija Bogdana Bogdanovića koji je prevazišao krizu koja se ispoljila protiv Italijana i još jednom pokazao zašto je jedan od najboljih evropskih igrača.

Posle neslavnog rekorda na meču sa "azurima" kada je trojke šutirao 1/13, boljitak se video već protiv Dominikanske Republike, a danas smo dobili onog pravog Bogdana Bogdanovića.

Mnogima je zasmetalo što su se "kritičari iz fotelje" ostrvili na našeg kapitena posle jednog lošeg meča, ali ponovo su se stvari vratile na svoje mesto.

Povremeni reprezentativac Srbije i košarkaš Partizana Danilo Anđušić se oglasio među prvima nakon velike pobede nad Litvancima i "isprozivao" one koji su bili nemilosrdni prema asu Atlante.

Takođe, nije mogao da ne prokomentariše sjajnu utakmicu Alekse Avramovića koji donosi neverovatnu energiju reprezentaciji.

Anđušić je to slikovito objasnio:

Bonus video:

00:23

SRBIJA JE U POLUFINALU MUNDOBASKETA! Boriša, ovo je za tebe - maestralni Orlovi PREGAZILI Litvance i najavili JURIŠ NA ZLATO

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.