TERENS ROS POSLAO PORUKU KOJU SVI GROBARI ČEKAJU: Evo da li će NBA zvezda pojačati Partizan!
Terens Ros, Foto: Christian Petersen / Getty images / Profimedia

sve sluti na

TERENS ROS POSLAO PORUKU KOJU SVI GROBARI ČEKAJU: Evo da li će NBA zvezda pojačati Partizan!

Partizan je u sinoćnem meču savladao Fuenlabradu, a slike sa tog meča obišle su svet

Objavljeno: 12:24h

Partizan je u ovo sezonu ušao sa velikim ambicijama, došlo je do nekih promena u sastavu ekipu, ali je cilj i dalje isti.

Klub je ostao bez Jama Madara, Matijasa Lesora, Tristana Vukčevića i Joanisa Papapetrua, dok su ekipu pojačali Ognjen Jaramaz, Mateuš Pontika, Pi Džej Dozijer i Frank Kaminski, ali tu nije kraj sa pojačanjima.

Prethodnih nedelja se sve češće pominjalo ime NBA zvezde Terensa Rosa koji je i javno spominjao da bi mogao da pojača Partizan ovog leta.

Ros važi za sjajnog šutera i jasno je zašto crno beli u njemu vide rešenja na toj poziciji, ali sve stoji da od toga neće biti ništa.

Naime, iskusni šuter je sinoć na objavi stranice "House of Highliste" gde je prikazana atmosfera sa meča Partizan - Fuenlabrada dobio pitanje od strane jednog navijača Partizana vezano za njegov dolazak, na šta je on napisao "Možda sledeće godine brate"

Terens Ros
foto: printscreen/instagram/houseofhighliste

Jasno je da je američki košarkaš imao želju da pojača Partizan i da pomogne ekipi u pohodu na Evroligu i Aba ligu ove sezone, ali se neke kockice očigledno nisu poklopile.

Bonus video:

03:36

Danilo Anđušić izjava

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.