BRAĆA MORIS O INCIDENTU SA JOKIĆEM: "Ne okreći leđa tom mamoje**cu"! (VIDEO)
Nikola Jokić u sukobu sa Markifom Morisom, Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

TEŠKE REČI

BRAĆA MORIS O INCIDENTU SA JOKIĆEM: "Ne okreći leđa tom mamoje**cu"! (VIDEO)

Markus je izjavio da je bio uznemiren jer je njegov brat udaren od strane srpskog košarkaša

Objavljeno: 02:16h

Prošlo je dve godine od incidenta u kom su Nikola Jokić i Markif Moris imali ozbiljan sukob na terenu, a srpski centar pokazao da se ne može na njega tek tako.

Košarkaš Majami Hita je tada u plej-of seriji NBA lige provocirao Srbina, čak zadao jedan vrlo bezobrazan udarac, nakon čega je Jokić odgovorio udarcem sa leđa.

Upravo o tome su govorili braća Moris, Markif i Markus, u podkastu kod Meta Barnsa.

- Faulirao sam ga, a on je izveo udarac na kvarno (sucker shot). Udarac je bio malo jači i neko vreme sam bio odsutan. Pokušali su da me zaštite od mene samog, ali sam bio spreman već posle dve nedelje. Nisam bio povređen niti u bolovima, nego je Majami želeo da me sačuva - pričao je Markif.

Nikola Jokić, Markif Moris
foto: Profimedia

Potom je reč dobio Markus Moris, koji je bio uznemiren jer je njegov brat udaren na taj način.

- Bio sam uznemiren, posebno jer je bio okrenut leđima. Rekao sam mu da nikada ne sme da okreće leđa tom mamoj**cu - rekao je Markus.

Potom je Markif ponovo opisao situaciju i rekao da nije želeo namerno da udari Jokića prilikom faula.

- Trebalo je samo sa uzme faul. Digao sam ruku i prilazio mu, znao je da dolazim. Nije bio prljav udarac. On je pokušao da skoči i doda loptu, a ja sam dotrčao i faulirao ga. Ne znam šta je mislio, ali učinio je da ispade da sam hteo da povredim, ali nisam. Ali i liga je napravila da sam želeo da ga fauliram takođe, jer su me je*eno kaznili kao da sam ja uradio to što je on. A ja sam bio udaren - rekao je Markif Moris i dodao:

@shobasketball “It was a sucker shot.” The Morris twins give their perspective on Markieff’s incident with Jokić from two years ago. Full episode with Marcus and Markieff Morris is available now on our YouTube. #nba #basketball #jokic #jokić #nikolajokic #nikolajokić #marcusmorris #markieffmorris #morristwins #allthesmoke #showtimebasketball ♬ original sound - SHOWTIME Basketball

- Ljudi kažu da nisam smeo da mu okrenem leđa. Da li smo na ulici ili na košarkaškom terenu? To je moje mišljenje: ako smo na ulici, neću ti okrenuti leđa i idem na tebe, ali ako smo na terenu i dosuđen je faul, odšetaću na drugi kraj terena. Faulirao sam te i znao si da ću to da uradim, a onda si me udario sa leđa i ispadam kriv jer sam okrenuo leđa - poručio je Moris.

Zatim je Markus Moris rekao da je osvetu tražio preko jednog od Jokićevih saigrača.

- Stalno su me gledali i nisam mogao na njega, pa sam morao da izaberem jednog od njegovih saigrača. I bio je to Ostin Rivers. Rekao sam: 'je*i ga', idem da ga izbacim, morao sam da uradim nešto - podsetio je Markus na to kako je prljavo startovao na Riversa.

BONUS VIDEO:

04:23

NIKOLA JOKIĆ OPET IZDOMINIRAO NA PARKETU! ALI, Nagetsima nije pomogao ni novi tripl-dabl Srbina!

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.