SKANDAL: Zbog Hrvata Srbi ne mogu da igraju ABA ligu!

dokle ovo ide

SKANDAL: Zbog Hrvata Srbi ne mogu da igraju ABA ligu!

Zabrana ulaska u Hrvatsku srpskim državljanima dovela je u pitanje početak regionalnog takmičenja
Objavljeno: 12:18h

Početak ABA lige je pod debelim znakom pitanja, naročito, ako se nastavi trgovinski rat između Srbije i Hrvatske. Najnovija dešavanja u odnosima dve zemlje i zabrana ulaska u zemlju srpskim državljanima koju je uvela Hrvatska napraviće veliki problem regionalnom takmičenju. SRBIJA ZABRANILA UVOZ HRVATSKE ROBE: Počele su kontramere! Posle mera koje je preduzela srpska Vlada i kontramera kojima je odgovorila hrvatska Vlada mogla bi da ispašta ABA liga koja bi trebalo da počne 1. oktobra, jer je pitanje kako će se igrati takmičenje u kome učestvuju 4 srpska i 3 hrvatska tima.

SRBIMA ZABRANJEN ULAZAK U HRVATSKU: S granice vraćaju ljude sa srpskim pasošem! Sam prolaz košarkaša sa srpskim pasošima je u ovom trenutku praktično nemoguć, što će predstavljati ogroman problem ukoliko ova blokada potraje i to neće biti problem samo za srpske klubove, već i ostale koji u svojim redovima imaju Srbe.
Prva takva situacija bi mogla da bude već 2. oktobra kada Igokea bude gostovala Cedeviti, pošto ekipa iz Laktaša ima nekoliko igrača iz Srbije u svojim redovima kojima bi u tom slučaju bilo onemogućeno da pređu granicu. Prvi duel između nekog srpskog i hrvatskog kluba je zakazan za 6. oktobar kada Crvena zvezda bude gostovala Zadru, gde se nalazi i sada na pripremnom turniru, ali košarkaši i stručni štab crveno-belih su granicu sa Hrvatskom prešli u sredu, dok nije bila na snazi blokada. (Espreso.co.rs / Izvor: Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.