JOKIĆ RANIJE ZAVRŠAVA KARIJERU? "Potpisaće još jedan "supermaks" ugovor i odlazi"!
Nikola Jokić, Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

niko nema dilemu gde će...

JOKIĆ RANIJE ZAVRŠAVA KARIJERU? "Potpisaće još jedan "supermaks" ugovor i odlazi"!

Bivši Jokićev saigrač iznenadio košarkašku javnost

Objavljeno: 18:16h

Srpski košarkaš Nikola Jokić ni po čemu ne može da se poredi sa ostalim NBA zvezdama, a reči njegovog bivšeg saigrača Ostina Riversa su razočarale mnoge navijače.

Naravno, ne treba mu "slepo" verovati, ali onima koji prate karijeru centra Denvera je jasno, da bi ovo vrlo lako moglo da se dogodi.

Gostujući u jednom veoma popularnom podkastu Ostin Rivers je dobio pitanje da li vidi Nikolu Jokića u NBA ligi i kada srpski centar bude imao 39 godina, kao što je to danas slučaj sa Lebronom Džejmsom.

Odgovorio je kao iz topa:

Jokić i Rivers
Jokić i Riversfoto: EPA/John G. Mabanglo

- Ne, nema šanse! - rekao je Ostin Rivers, koji je sa Jokićem bio saigrač u sezoni 2021/22 i dodao:

- Mislim da će se samo odjaviti u nekom trenutku, kao Beri Senders u NFL. Mislim da će igrati još 5-6 sezona. Ima 28 godina, a mislim da neće igrati duže od svoje 34. godine. Možda do 35. Mislim da će tada otići u Srbiju i neće se vraćati u SAD. Jednostavno, ne vidim da igra u NBA sa 39 godina.

Svi znamo da je Nikola posle osvajanja NBA prstena žurio da se vrati u rodni Sombor, a ništa nije bilo drugačije ni sezonu ranije...

Nikola Jokić
Nikola Jokićfoto: Starsport©/Srđan Stevanović

- Sećam se kada smo izgubili od Golden Stejta 2022. godine. Dva dana posle tog poraza ja sam uzimao svoje stvari iz ormarića u hali i pitao sam da li je Nikola tu. Rekli su mi da je otišao u Srbiju dan ranije. Mislim da ga nije briga za američki stil života, pop-kulturu, trendove, slavu, relevantnost... Te stvari ga jednostavno istinski ne interesuju. Ima druga interesovanja. Ne verujem da će ostati. Već je postao NBA šampion, MVP, Ol-star... Potpisaće verovatno još jedan ‘supermaks’ ugovor i odlazi- rekao je Rivers.

Bonus video:

00:18

Nikola Jokić stigao na žurku

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.