UMALO IZBILA TUČA: Petrušev u ŽESTOKOM sukobu sa NBA superstarom! (VIDEO)
Filip Petrušev, Foto: Starsport©

pucalo je sve

UMALO IZBILA TUČA: Petrušev u ŽESTOKOM sukobu sa NBA superstarom! (VIDEO)

Bilo je zanimljivo u pripremnim mečevima za NBA ligu

Objavljeno:

NBA predsezona ulazi u svoju završnicu, a u noći između ponedeljka i utorka po našem vremenu odigrana su četiri meča. Na parketu su se našla dva srpska košarkaša.

Filadelfija Seventisiksers je u "Barklajs Centru" u Njujorku porazila Bruklin Netse 127:119 i tako došla do prve pobede u pripremnom periodu.

Filip Petrušev je odigrao najbolji meč do sada pošto je za 21 minut ubacio 7 poena (2/5 FG) uz 5 skokova i 3 asistencije.

Meč je ipak obeležio incident koji se dogodio posle jednog vrlo oštrog prekršaja nekadašnjeg košarkaša Filadelfije Bena Simonsa nad njim, zbog čega je srpski košarkaš ušao u verbalni sukob sa Australijancem, međutim sve se završilo bez fizičkog obračuna.

Najdeblji kraj izvukao je Patrik Beverli, koji je stao uz Filipa i nešto kasnije zbog ne baš prijatnog razgovora sa Simonsom zaradio drugu tehničku i automatsko isključenje.

Keli Ubre Džunior je bio najefikasniji igrač u pobedničkom timu sa 21 poenom, po 18 su dodali Heris i Rid, dok je Diante Melton imao 15 uz 10 asistencija i 8 skokova. Kem Tomas je u suprotnom taboru ubacio 18.

Bogdan Bogdanović je posle tri slavlja doživeo prvi neuspeh sa Atlanta Hoksima u gostima Indijani Pejsers 116:112.

Za 22 minuta u igri on je dao 9 poena (4/10 FG) i imao 5 skokova i 3 asistencije. Sadik Bej je postigao 21 poen, a rivala su do pobede progutali Halibarton i Nejsmit sa po 15.

Finiks Sansi su na krilima Durenta i Bukera (po 19) savladali Portland 117:106, dok su Hjuston Roketsi porazili Sparse u San Antoniju 99:89.

Bonus video:

00:38

Neko simulira zvuk policije dok Petrušev daje izjavu

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.