NEOČEKIVAN POTEZ PRED VEČITI DERBI: Oglasio se kapiten Crvene zvezde! (FOTO)
Branko Lazić, Foto: Starsport©

otkud sad ovo?

NEOČEKIVAN POTEZ PRED VEČITI DERBI: Oglasio se kapiten Crvene zvezde! (FOTO)

Lazić podelio zanimljive informacije na Instagramu

Objavljeno: 21:54h

Kapiten Crvene zvezde Branko Lazić je neizvestan za večiti derbi sa Partizanom koji se igra u četvrtak od 18.30 u "Štark areni".

Naime, iskusni as se povredio u poslednjim minutima meča sa FMP-om i u velikim bolovima napustio teren.

Međutim, Lazić je na svom Instagramu podelio zanimljive vesti i otkrio da je upisao Fakultetu za sport Univerziteta "Union - Nikola Tesla".

Branko Lazić
Branko Lazićfoto: Starsport©

Od 2011. godine osvojio je ukupno 22 trofeja. Osam puta je bio šampion Srbije, sedam puta je stigao do Kupa Radivoja Koraća, šest puta je osvajao pehar namenjen pobedniku ABA lige i jednom je sa crveno-belima bio pobednik Superkupa ABA lige. Osnovni motiv proslavljenog košarkaša bilo je razmišljanje šta raditi po završetku sportske karijere. - Svi znamo da karijera vrhunskog sportiste ne traje dugo i da je potrebno preći na neki drugi put posle toga. Iskreno moja želja je da ostanem u sportu. Sebe iskreno ne vidim kao trenera, više bih voleo da budem kroz menadžment uključen u sportske aktivnosti. Jeste da sam upisao studijski program Trener u sportu, ali verujem da ću u nekom trenutku moći da se prebacim na Menadžment u sport.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.