OBRADOVIĆ ISKREN PRED DERBI: To što se desilo u Zvezdi...
Željko Obradović, Foto: Nikola Gligic/Starsport.rs ©

jasan

OBRADOVIĆ ISKREN PRED DERBI: To što se desilo u Zvezdi...

Trener Partizana najavio prvi večiti derbi ove sezone

Objavljeno: 19:53h

Košarkaši Partizana dočekuju Crvenu zvezdu u četvrtak od 18.30, u okviru 5. kola Evrolige, a ovaj meč je izuzetno važan za oba tima.

Crno-beli nisu u najboljem raspoloženju jer su u regionalnom takmičenju pretrpeli poraz od Mege, dok su crveno-beli promenili trenera pre sam nekoliko dana.

Trener Partizana Željko Obradović je istakao da dešavanja u Zvezdi ne utiču na njegov tim.

- Da pustimo sve stvari koje su se izdešavale u Crvenoj zvezdi, to nije nešto što je važno za nas. Za nas je mnogo važnije da izađemo sa apsolutno drugačijom motivacijom nego što je bila protiv Mege i sa još većom energijom. Igraćemo u areni pred našim navijačima, koji su uvek radili sve ono što mogu za ekipu. Nadam se da će moji momci to shvatiti i da će izaći sa drugačijom motivacijom i energijom. I to je najvažnije. Sve ostale stvari nisu bitne - rekao je Željko obradović novinarima u Štark areni.

On je upitan i na čemu je tim najviše radio posle neočekivanog poraza od Mege u ABA ligi.

Košarkaši Partizana
Košarkaši Partizanafoto: Starsport

- Analazirali smo utakmicu i pustio sam igrače da idu kući, da se odmore i koncentrišu na ono što sleduje. Nema vremna da se pati, da se raduje. Sezona je tek počela, prvi mesec, devet utakmica, a biće ih 70 i nešto. uobičajene stvari, uz detalje - rekao je trener Partizana.

Nije želeo da komentariše igre narednog rivala...

- Kao što sam rekao, ne bih se bavio time, prvo da se bavimo nama samima, da shvatimo šta mi treba da radimo i kako da se ponašamo. Želja, motivacija, puna Arena ljudi koji te bodri, da li nekom treba nešto više? - objasnio je Obradović.

Pojavio se neočekivan problem pred derbi.

- Alen Smailagić nije trenirao večeras, ima bol u predelu noge i Ponitka, naravno. Za Alena ćemo sutra ujutru videti da li će biti konkurentan. Ja se nadam, Smajli je uvek bio neko ko je uvek bio spreman da pomogne ekipi. Nadam se da će tako biti i ovog puta - istakao je Obradović.

Bonus video:

01:38

Grobari priredili spektakularnu atmosferu na večitom derbiju

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.