PRELOMNI TRENUTAK DERBIJA PARTIZANA I ZVEZDE? Evroliga reagovala zbog poteza Alekse Avramovića! (VIDEO)
Aleksa Avramović u duelu sa Milošem Teodosićem, Foto: Starsport©

nije prošlo nezapaženo

PRELOMNI TRENUTAK DERBIJA PARTIZANA I ZVEZDE? Evroliga reagovala zbog poteza Alekse Avramovića! (VIDEO)

Aleksa Avramović je postigao trojku za 83:80 nakon čega se domaćin bolje snašao u penal završnici, ali nije se samo time istakao

Objavljeno:

Uz duel Rela Madrida i Barselone, u centru pažnje evropske košarkaške javnosti pa i same Evrolige bio je večiti derbi Partizana i Crvene zvezde.

Posle mnogo uzbuđenja i preokreta u poslednjoj četvrtini, crno-beli su slavili 88:86, a najzaslužniji je bio Aleksa Avramović, nekada veliki navijač crveno-belih.

Prelomna je bila njegova trojka za 83:80 nakon čega se domaćin bolje snašao u penal završnici. Istakao se i čudnim potezom kada je iznervirao Miloša Teodosića prisluškivanjem njegovog razgovora sa Jagom Mateusom, a onda poljubio začuđenog Tea u rame...

Evroliga je na svojim zvaničnim nalozima na društvenim mrežama podelila pomenutu trojku Alekse Avramovića ali i reakciju koja ja pratila, uz opis:

- Taj osećaj kad dobiješ beogradski derbi za svoju ekipu. Aleksa Avramović nije znao da li da bude euforičan ili miran - konstatovano je.

Bonus video:

01:37

USPORENOST PREGOVORA ZAUSTAVLJA INVESTICIJE U SRBIJI Stručnjaci u sukobu mišljenja: Da li strane države pomažu ili odmažu?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.