SUDIO JE VEČITI DERBI, ALI NIJE MOGAO DA SAKRIJE EMOCIJE: Evo šta je rekao nakon meča i pobede Partizana!
Grobari su ostavil utisak na njega, Foto: Starsport©

neopisivo

SUDIO JE VEČITI DERBI, ALI NIJE MOGAO DA SAKRIJE EMOCIJE: Evo šta je rekao nakon meča i pobede Partizana!

Sudija je bio prezadovoljan iskustvom

Objavljeno:

Partizan je trijumfovao na prvom ovosezonskom večitom derbiju u okviru Evrolige rezultatom 88:86, a igrač utakmice je bio Aleksa Avramović, zasluženo nagrađen za svoju izvanrednu igru.

Večiti derbi i atmosfera u Areni kada se sastaju Crvena zvezda i Partizan su dobro poznati širom sveta. Ponovo je veliki broj stranih posmatrača bio prisutan na ovom meču, ostavljajući ih zapanjenim emocijama koje izaziva ova utakmica među strastvenim navijačima oba tima.

Nakon utakmice, sudija Rain Perandi iz Estonije, koji je po prvi put delio pravdu na srpskom večitom derbiju, podelio je svoje utiske.

- Saznao sam još sredinom septembra da ću deliti pravdu na ovom meču. Iskusiti ovu vrstu zabave i emocija koje se dešavaju u Areni, to je nešto neverovatno - rekao je Perandi.

On i njegove kolege Migel Anhel Perez i Gitis Vilus odlično su odradili posao u ne tako lakim uslovima, a Estonac ističe da su se pripremali kao i za svaki drugi meč.

- Priprema je bila identična kao za svaki meč u Evroligi. Skautrali smo timove na osnovu njihovih prethodnih utakmica, odradili smo i sastanak jutro pre meča, zbog čega smo i odsudili dobru utakmicu. Takođe je na utakmici bio i predsednik sudijske divizije, a dobili smo i pozitivnu uzvratnu ocenu o našim performansama na meču - kaže odlični delilac pravde.

Estonac je istakao da će ovaj susret uvek pamtiti.

- Sa ove utakmice... Odneću sve emocije iz ove Arene i čuvaću ih kao uspomenu, jer iskusiti ovako nešto, neverovatno je - zaključio je Perandi.

Bonus video:

00:48

Nemanja Vidić igrao povređen

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.