GROBARI "SPAMOVALI" KLIPERSE ZBOG PETRUŠEVA: Zaslužuje li momak koji je vicešampion Sveta sa Srbijom ovakav tretman
Filip Petrušev je sa Srbijom osvojio srebrnu medalju, Foto: Starsport

POSTAJE DOSADNO

GROBARI "SPAMOVALI" KLIPERSE ZBOG PETRUŠEVA: Zaslužuje li momak koji je vicešampion Sveta sa Srbijom ovakav tretman

Navijači Partizana ne prestaju da koriste "foru" iz prethodne sezone

Objavljeno: 11:41h

Srpski košarkaš Filip Petrušev prošao je kroz veoma turbulentan period u svojoj karijeri, menjajući čak tri NBA kluba u svega 24 sata. Počelo je u Filadelfiji, gde je bio deo tima, a zatim je poslat u LA Kliperse.

Međutim, putovanje se nije tu završilo, jer su ga Klipersi brzo prebacili u Sakramento Kings, gde je sada neizvesno kakva će mu dalja sudbina biti.

U tom procesu prelazaka, Klipersi su Filipa Petruševa predstavili putem svojih društvenih mreža. Nažalost, ta objava nije prošla neprimećeno, jer su navijači Partizana preplavili Instagram stranicu ovog NBA tima sa oko 1.000 komentara.

U tim komentarima su korišćeni gifovi sa policijskim automobilima, sirenama, i emotikoni koji su aludirali na incident sa Matijasom Lesorom koji se dogodio nakon jednog od derbija prethodne sezone.

1 / 7 Foto: Printskrin: Instagram / laclippers

Na tom meču, Lesor je udario Filipa Petruševa nakon završetka utakmice, što je dovelo do podnošenja krivične prijave, a Petrušev je morao dati izjavu u policiji.

Navijači Partizana očigledno nisu zaboravili taj incident i koriste svaku priliku da prozivaju Filipa Petruševa zbog toga, čak i na društvenim mrežama NBA timova.

Bonus video:

00:20

Bakljada Delije u Lajpcigu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.