NOVA MAESTRALNA PARTIJA NIKOLE JOKIĆA! Monstruozan dabl-dabl, Srbin DOMINIRAO protiv Voriorsa
Jokić na meču protiv Golden Stejta, Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

nba liga

NOVA MAESTRALNA PARTIJA NIKOLE JOKIĆA! Monstruozan dabl-dabl, Srbin DOMINIRAO protiv Voriorsa

Denver nastavlja da melje

Objavljeno: 07:13h

Košarkaši Denver Nagetsa su zabeležili novu pobedu na domaćem terenu, a ovog puta su savladali Golden Stejt Voriorse rezultatom 108:105.

Novu maestralnu partiju je odigrao srpski košarkaš Nikola Jokić koji je Voriorsima "isporučio" 35 poena, 13 skokova i 5 asistencija.

Izabranici Majka Melouna su vodili praktično tokom čitavog meča, ali Voriorsi uspevaju da se vrate krajem trećeg kvartala i preuzmu vođstvo početkom poslednje deonice.

Usledila je rezultatska klackalica, ali Denver uspeva da veže pet poena na dva minuta do kraja, što je, ispostaviće se kasnije bilo ključno.

Stef Kari je sa dva lucidna poteza vratio svoj tim na -1, prvo je ukrao loptu, a potom i pogodio za tri poena, a drama je dostila vrhunac kada je Jokić promašio dva slobodna bacanja.

Najbolji šuter svih vremena je preuzeo odgovornost, šutirao za produžetke, ali ovog puta lopta nije prošla kroz obruč, pa je Denver slavio osmu pobedu u dever mečeva

Pored Jokića u timu Denvera istakli su se Redži Džekson sa 21 poenom i 6 asistencija, Aron Gordon koji je upisao 14 poena uz 11 skokova, dok je Majkl Porter Džunior dao 17 poena uz 8 skokova

Kod Golden Stejta se istakao Stef Kari sa 23 poena uz 5 skokova i 4 asistencije, dok je Klej Tompson imao 15 poena uz 6 skokova.

Bonus video:

00:18

Nikola Jokić stigao na žurku

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.