CITAT ŽARKA LAUŠEVIĆA I SLIKA SA POKOJNIM BRATOM: Supruga Darka Miličića obeležila 6 godina tuge! (FOTO)
Zorana Miličić, Foto: Printscreen/Facebook/Zorana Milicic

neutešna

CITAT ŽARKA LAUŠEVIĆA I SLIKA SA POKOJNIM BRATOM: Supruga Darka Miličića obeležila 6 godina tuge! (FOTO)

Ubijeni Marko Markuš je bio sin bivšeg policajca sa podebelim dosijeom, uključujući ranjavanja i pokušaje ubistva

Objavljeno:

Supruga bivšeg košarkaša Darka Miličića, Zorana Miličić, oglasila se na druptvenim mrežama povodom godišnjice ubistva njenog brata.

Marko Markuš je imao 29 godina kada je 24. novembra 2017, uveče oko 21.30, ubijen u Novom Sadu.

Napadač ga je izrešetao iz "škorpiona", a potom pobegao u nepoznatom pravcu, dok je Markuš privatnim kolima prevezen u bolnicu gde je uprkos svih napora lekara preminuo. Inače, samo nekoliko meseci pre ubistva Markuš je izašao iz zatvora.

1 / 5 Foto: Facebook

Zorana Miličić je modni dizajner atraktivnog izgleda a sa Darkom ima troje dece.

1 / 10 Foto: Printscreen/Instagram/zoranam86

Zorana je prvo na svom Instagram profilu objavila potresni citat pokojnog Žarka Lauševića verovatno aludirajući na porodičnu tragediju koja ih je pre šest godina sve zavila u crno.

- Smej se tako glasno da se i tuga smeje zbog tebe. Bori se tako snažno, da čak i vera prihvati poraz. Voli tako iskreno, da se i mržnja skloni sa puta - napisala je u prvoj objavi atraktivna supruga kontroverznog bivšeg košarkaša.

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram/zoranam86

Nakon toga usledila je fotografija na kojoj se može videti kako ona i njen ubijeni brat poziraju još dok su bili deca, a pored je stavila i simbolično crno srce.

Inače, ovo nije prvi put da se neutešna Zorana oprašta od svog brata na društvenim mrežama jer je i ranije na svaku godišnjicu uputila poneku potresnu reč. Takođe, isto je radila i danima nakon što je ubijen.

Marko Markuš
foto: Printscreen/Instagram

Markuš je živeo brzo, ludo i raskalašno, o čemu su svedočili brojni privatni video snimci, kao i fotografije koje je objavljivao na društvenim mrežama.

Ubijeni Markuš je bio sin bivšeg policajca i bio je dobro poznat po kriminalnim radnjama, a nekoliko puta je i osuđivan. Ubijenog su, navodno, u podzemlju bili prozvali i "novi Knele". Da podsetimo, Knele je bio Aleksandar Knežević (21) beogradski kriminalac i žestoki momak koji je ubijen u oktobru 1992. godine.

Darko Miličić je bio u dobrim odnosima sa ubijenim šurakom Markom Markušem sa kojim je često izlazio u provod i na druženja. Nakon likvidacije izjavio je da njegova supruga nije mogla da utiče na to čime će se baviti njen brat koji je ubijen u pravom mafijaškom stilu.

Marko Markuš, Darko Miličić
foto: Kurir/Dragana Udovičić

- Likvidacija je bila unapred isplanirana, a napadač je pratio kretanje žrtve koju je kobnog dana iz mraka izrešetao sa šest hitaca kada je nakon utakmice pokušao da uđe u svoj "mercedes" koji je bio parkiran ispred jedne teretane - podseća izvor i dodaje:

- Napadač je u rafalnoj paljbi sa šest metaka ubio Markuša koji je od zadobijenih povreda preminuo. Egzekutor je navodno, imao pomagača koji je bio sa njim tokom zločina. Do danas napadač nije uhapšen, a motiv ubistva je nepoznat.

Dosije Marka Markuša

- 2006. - osuđen zbog napada na policajca

- 2006. - optužen za ranjavanje dvojice mladića

- 2007. - optužen za ranjavanje Radeta Ašćerića

- 2008. - osumnjičen za pokušaj ubistva biznismena Miće Nikolića Sarme

- 2008. - nanošenje teških povreda Aleksandru Dragojloviću, koji je preminuo

- 2012. - Pokušaj ubistva Slobodana Milutinovića Snajpera

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.