LAZIĆ OTKRIO DA LI ĆE IGRATI PROTIV EFESA: "Pa sad da vam kažem javno pa da i oni znaju..." (VIDEO)
Branko Lazić, Foto: Printscreen/Espreso Sport

pod znakom pitanja

LAZIĆ OTKRIO DA LI ĆE IGRATI PROTIV EFESA: "Pa sad da vam kažem javno pa da i oni znaju..." (VIDEO)

"Zato igramo sutra utakmicu kao da je finale"

Objavljeno:

Kapiten košarkaša Crvene zvezde, Branko Lazić, dao je izjave za okupljene predstavnike medija nakon poslednjeg treninga pred utakmicu sa Anadolu Efesom.

Crveno-beli dočekuju tursko klub u 11. kolu Evrolige i pod pritiskom su da ostvare pobedu jer se nalaze na skoru 3-7 posle prvih deset kola.

- Pa dobro ako sad krenemo da razmišljamo od početka, ali svakako treba ići od utakmice do utakmice. Ako sada vadimo neke brojke i da pravimo planove da se ne koncentrišemo na ono što je bitno a to je sutrašnja utakmica, jasno je da ćemo izugbiti fokus da nećemo sutra izaći spremni. Zato igramo sutra utakmicu kao da je finale, i ako pobedimo zadržavamo šanse da se borimo za dalje, tako ćemo se spremati, tako ćemo igrati - kaže Lazić.

On je krenuo sa treninzima uz kontakt, međutim njegov nastup u petak je neizvestan, što je potvrdio i trener Janis Sferopulos.

- Pa ja sam deo tima, pa to ćemo videti: ja sam juče odradio prvi trening, danas drugi, iskreno ne verujem da su neke prevelike šanse tako da, možda u nekoj narednoj utakmic. Sutra su zaista male šanse, budimo realni posle mesec i po dana pauze - rekao je Lazić.

A šta bi savetovao saigračima?

- Pa sad da vam kažem javno pa da i oni znaju. Znamo ga, nije on od juče ovde, dugo smo i on i mi u Evroligi, tako da tu nema nekih tajni. Siguran sam da ćemo svi zajedno i ja pored klupe probati da ih zaustavimo - zaključio je Lazić.

Bonus video:

00:43

Zvezda odradila trening u Bernu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.