"NISAM VEROVAO DA MOGU TOLIKO DA SKOČIM!" Emotivni Anđušić: "Umalo svi da PLAČEMO ZAJEDNO, stala nam KNEDLA U GRLU"
Danilo Anđušić, Foto: Adria Media TV

pogodilo ga

"NISAM VEROVAO DA MOGU TOLIKO DA SKOČIM!" Emotivni Anđušić: "Umalo svi da PLAČEMO ZAJEDNO, stala nam KNEDLA U GRLU"

Danas smo se svi podredili timu i to je donelo rezultat - ističe Danilo Anđušić

Objavljeno:

Košarkaši Partizana su posle mnoštvo uzbuđenja pobedili Panatinaikos nakon produžetka u 11. kolu Evrolige, a ni nekima od njih nije jasno kako.

Danilo Anđušić je bio prezadovljan posle meča.

- Sjajna utakmica i za gledanje i za igranje. Pokazali smo veliku želju da igramo i u odbrani i u napadu. Bar mi je tako izgledalo. Važno je da smo pobedili i ostvarili jako važnu pobedu za nastavak sezone.

I njega je iznenadilo što je imao osam skokova.

- Skočio sam, nisam verovao da mogu toliko da skočim, osam skokova, skoro kao rekord. Danas smo se svi podredili timu i to je donelo rezultat. Svi smo doprineli u nekim određenim stvarima, možda nešto na šta nismo navikli sa moje strane, ali sam se trudio da pomognem ekipi na najbolji mogući način u tom trenutku i da ostvarimo pobedu. Najbitnije je da ekipa igra dobro i pobeđuje i onda ćemo svi izgledati dobro - rekao je Anđušić.

02:03

Anđušić posle pobede nad PAO

Odmah na povratku Kevina Pantera videlo se koliko je kapiten bitan crno-belima.

- Pokazuje se zašto je lider, pokazuje zašto je Kevin Panter. Nije ga bilo ceo meč i kada je bilo najbitnije postiže ključne poene na utakmici. Naravno da nam znači kada je tu i što se tiče sigurnosti i svega, pravi lider, pravi kapiten, jako mi je drago da je ovako odigrao da se vratio.

KK Partizan, Kevin Panter, Košarka
foto: Starsport

Svi su bili dodatno emotivni zbog Matijasa Lesora.

- Umalo svi da plačemo zajedno, ništa mu nismo rekli, stala nam je knedla u grlu, stvarno nam nedostaje. Ne volim da se vraćam na prošlogodišnju ekipu, ali to što se dešavalo prošle godine je stvarno nešto specijalno, to drugarstvo koje smo imali se i dan danas vidi. Drago mi je da smo ga dočekali na ovaj način, stvarno to zaslužuje. Voleli bi smo da je sa nama, ko zna... Možda u budućnosti - zaključio je bek Partizana.

Bonus video:

00:42

Ovacije za Lesora

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.