OBRADOVIĆ OTKRIO KO IMA PROBLEME PRED FMP! ANĐUŠIĆ: "Da igramo svaku utakmicu kao da nam je POSLEDNJA u prvenstvu!"
Željko Obradović, Foto: Starsport©

paklen raspored

OBRADOVIĆ OTKRIO KO IMA PROBLEME PRED FMP! ANĐUŠIĆ: "Da igramo svaku utakmicu kao da nam je POSLEDNJA u prvenstvu!"

Sledi i duplo kolo u Evroligi, tako da nemamo mnogo prostora, ali moramo da budemo spremni - rekao je Anđušić za klupski sajt

Objavljeno:

Košarkaš Partizana, Danilo Anđušić, rekao je danas da ekipa u svaku utakmicu, pa i predstojeću protiv FMP-a, ulazi kao da je poslednja u prvenstvu kako bi pobedila u svakom meču i obezbedila prvo mesto na kraju regularnog dela ABA lige.

Košarkaši Partizana igraju u subotu od 21 čas u Železniku protiv FMP-a utakmicu 10. kola ABA lige. Taj duel crno-beli igraće 44 sata nakon završetka utakmice sa Panatinaikosom u Evroligi.

- Duga je sezona, jeste da imamo već tri poraza, ali treba da igramo svaku utakmicu kao da nam je poslednja u prvenstvu. Da se trudimo da pobedimo sve do kraja i verujem da na taj način možemo doći do tog prvog mesta o kojem svi pričaju. Malo je vremena za odmor, treba što pre da se oporavimo i spremimo za tu utakmicu. Sledi i duplo kolo u Evroligi, tako da nemamo mnogo prostora, ali moramo da budemo spremni - rekao je Anđušić za klupski sajt.

Trener Partizana Željko Obradović rekao je da nijedna utakmica nije laka i da poštuje protivnika.

- Maksimalno poštovanje prema protivniku. Videćemo na treningu ko kakve probleme ima. Kaminski ima, ne znam da li ima još neko. Videćemo da se pripremimo sa jednim treningom i sutra još jednom sa pričom i da probamo da odigramo dobru utakmicu, u programu koji znate, a to je da sledeće sedmice imamo dupli program Evrolige, Monako pa Milano - rekao je on.

Odlukom rukovodstva kluba iz Železnika, slobodne prodaje ulaznica neće biti, već će utakmicu uživo moći da gledaju vlasnici godišnjih ulaznica FMP-a i sponzori tog kluba.

Delegaciji Partizana će u skladu sa propozicijama takmičenja biti omogućen ulaz u dvoranu prema unapred dostavljenom spisku članova koji će prisustvovati meču.

Uoči 10. kola regionalnog takmičenja Partizan ima šest pobeda i tri poraza, a FMP tri pobede i šest poraza.

Bonus video:

00:19

Mali Lesor krenuo tatinim stopama

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.