ĐUROVIĆ U ČUDU: Nije mi jasno šta je Partizan uradio!
Vlade Đurović, Foto: Filip Plavčić

evroliga

ĐUROVIĆ U ČUDU: Nije mi jasno šta je Partizan uradio!

Zanimljive reči poznatog košarkaškog stručnjaka

Objavljeno: 10:20h

Košarkaši Partizana u meču 13. kola Evrolige posle velikog preokreta savladali su Olimpiju iz Milana rezultatom 82:69.

Crno-beli su tokom treće deonice gubili 15 poena razlike, ali su čudesnom serijom razneli italijanskog velikana i stigli do velike pobede.

Ovaj poduhvat izabranika Željka Obradovića prokomentarisao je i poznati stručnjak Vlade Đurović.

Bruno Kaboklo u duelu sa Kajlom Hajnsom
Bruno Kaboklo u duelu sa Kajlom Hajnsomfoto: Starsport©

On je gostujući na TV Arena Sport istakao da je prestao da gleda meč kada su gosti poveli sa 15 poena razlike i da kada je ponovo upalio televizor nije mogao da veruje šta je mogao da vidi.

Vlade Đurović
Vlade Đurovićfoto: Filip Plavčić

- Prošle godine su tukli Partizan i Zvezdu, a sad su opet Zvezdu i vodili su 15 razlike protiv Partizana. Publika je nosila Partizan i ja na kraju ovo ne mogu da objasnim. Gledao sam kod prijatelja, do 15 razlike za Milano i otišao sam. Kad sam došao kući, osam razlike za Partizan. Ništa mi nije bilo jasno - rekao je on i dodao:

- Nije mi jasno kako je neko napravio seriju 31:4. Hajde napravi to protiv Albe, Derbija ili Mornara... Ni tada nije lako. Svaka čast kako su to napravili. U izvanrednoj su poziciji da dobro nastave. Ali Partizan mora da napravi brejk, nije ovo dovoljno, ima puno timova sa sedam pobeda i moraju da naprave brejk. Apostrofirao bih i povredu Avramovića, to je loše za Partizan, možda i za reprezentaciju, a naročito za njega. Ovo je trebalo da bude njegova sezona, povređivao se i vraćao i na kraju ovakav lom noge je užas - dodao je Đurović.

Partizan posle 13 kola ima skor od sedam pobeda i šest neuspeha, a sada mu slede tri uzastopna gostovanja i to Žalgirisu, Valensiji i Real Madridu.

Bonus video:

04:08

KOŠARKA ILI ONLIFENS: Ovo drugo, više zarađujem! Saznajte najšokantnije detalje o Milici Dabović: Rubrika 36 pitanja, ŠOK!

(Espreso/Arena sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.