ULM IMA ANTIDOT ZA "KANARINCE": Gran Kanarija pala posle 18. vezanih pobeda!
Nemci su uspeli a nadigraju Gran Kanarija, Foto: nordphoto GmbH / Hafner / imago sportfotodienst / Profimedia

evrokup

ULM IMA ANTIDOT ZA "KANARINCE": Gran Kanarija pala posle 18. vezanih pobeda!

Nemci su uspeli a nadigraju Gran Kanarija

Objavljeno:

Košarkaši Ulma prekinuli su impresivan pobednički niz Gran Kanarije u Evrokupu, savladavši španski tim posle produžetka rezultatom 103:99.

Gran Kanarija je pre ove utakmice zabeležila 18 uzastopnih pobeda u ovom takmičenju, ali su košarkaši Ulma uspeli da im stvore izazov i na kraju slome njihov niz.

Utakmica je bila izuzetno neizvesna, s Gran Kanarijom koja je imala prednost od 86:83. Međutim, trojka Nikolasa Brusina na sedam sekundi do kraja izjednačila je rezultat i odvela meč u produžetak. U produžetku, Ulm je čuvao svoju prednost i sprečio protivnika da se vrati.

El-Džej Figeroa predvodio je Ulm do pobede sa 19 poena, dok je Huan Nunjes imao 17 poena, šest asistencija i četiri skoka.

Kod Gran Kanarije, Nikolasa Brusino se istakao sa 13 poena, dok su Feran Basas i Itan Hap ostvarili dabl-dabl učinak.

I pored poraza, Gran Kanarija i dalje zauzima prvo mesto, dok je Ulm četvrti sa osam pobeda i tri poraza. U narednom kolu, Gran Kanarija će dočekati Trento, dok će Ulm gostovati Lijetkabelisu.

U ostalim utakmicama, Hapoel je pobedio Vulvse rezultatom 89:81, Kluž je savladao Šljonsk 80:76, a Aris je kod kuće bio bolji od Lijetkabelisa 69:60.

Bonus video:

00:29

Grobari obeležavaju godišnjicu smrti Ivana Perovića

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.