Teodosić: Nikada ne bih mogao da treniram igrača poput mene!

lider armejaca

Teodosić: Nikada ne bih mogao da treniram igrača poput mene!

Kapiten srpske reprezentacije i plejmejker moskovskog CSKA otvoreno je pričao posle dugo vremena o privatnim stvarima
Objavljeno:

Kad treba asistencija, tu je Teo. Kada fali trojka, tu je Teo. Kada treba motivacija - tu je Teo! Srpski košarkaš je uveliko legenda koju će ruska publika u Moskvi večno pamiti, a i srpska jer je našu reprezentaciju vodio do velikih uspeha. U intervjuu za ruski "Sport-ekspres" otvoreno je pričao o životu i o tome šta će raditi kada "okači patike o klin"

- Voleo bih da posle karijere postanem trener. Sigurno je da ću ostati u košarci, možda i kao neki funkcioner, videćemo. Od Etorea Mesine sam dosta naučio, ali je bilo teško pod njegovim vođstvom. Nikada ne bih mogao da treniram igrača poput mene​ - započeo je srpski plejmejker priču i istakao kako ne voli medijsku pažnju i takvu vrstu pritiska. - Moj život je privatna stvar. Ne želim da se eksponiram u javnosti, a video sam da su se o meni pisale i pričale stvari koje nemaju veze s vezom - naveo je Teo, rekavši da imali mali broj prijatelja, ali da je to jako vredan krug, jer ga je život naučio da ne može imati 200 ili 300 prijatelja.
Uz to, objasnio je da je sa svojih 28 godina u duši i dalje dete jer uživa u stvarima poput igrica i filmova po ceo dan. - Volim da igram igrice, slušam muziku i gledam filmove. Često se družim sa dragim ljudima, izlazim i provodim vreme. I dalje sam dečak od 28 godina - zaključio je fenomenalni Teodosić. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.