SAIGRAČ ZADIVLJEN JOKIĆEM: "Pre nego što sam počeo da igram s njim TO NIKAD NISAM VIDEO, a sad ih gledam stalno!"
Pejton Votson i Nikola Jokić, Foto: Sarah Stier / Getty images / Profimedia

svedok veličine

SAIGRAČ ZADIVLJEN JOKIĆEM: "Pre nego što sam počeo da igram s njim TO NIKAD NISAM VIDEO, a sad ih gledam stalno!"

Pejton Votson je takođe imao utakmicu za pamćenje za Denver, a komentarisao je kako je igrati sa Nikolom Jokićem

Objavljeno:
Nedeljko Đukić

Nikola Jokić je ne samo prva uzdanica Denver Nagetsa već i omiljeni lik među saigračima, a ove sezone jedan od njih uživa u društvu Somborca i na terenu i van njega.

Pejton Votson (21) je u svojoj ruki NBA sezoni osvojio titulu, ali i uspeo da se nametne toliko da u aktuelnoj sezoni igra dosta više i razvija svoj talenat. Svemu pomaže i njegovo intenzivnije druženje sa Nikolom s kojim je snimio zabavnu reklamu za sajt Hotels.com.

Nikola Jokić, Pejton Votson
foto: Printscreen/X/@Katy Winge

U ubedljivoj pobedi protiv Memfisa u kojoj je Jokić ostvario istorijski savršeni tripl-dabl, Votson je takođe imao utakmicu za pamćenje pošto je ostvario rekord karijere sa 20 postignutih poena.

Samim tim, i Pejton je bio u centru pažnje medija posle meča, a prokomentarisao je kako je to biti u ekipi sa srpskim centrom, dvostrukim MVP-jem lige.

- Nikada nisam video tripl-dabl pre nego što sam počeo da igram sa njim, a sad ih gledam stalno - jednostavno i iskreno je odgovorio mladi bek/krilo.

Nikola Jokić, Pejton Votson
foto: Printscreen/X/@Katy Winge

Jokiću je tripl-dabl protiv Grizlisa bio 11. u sezoni, a ukupno 116. u ligaškom delu NBA. Kada je večna tripl-dabl lista u pitanju, svakako dostižna meta za Nikolu je Medžik Džonson na trećem mestu sa 138 utakmica sa trostrukim dvocifrenim učinkom.

Ispred su još Oskar Robertson sa 186 i Rasel Vestbruk (još aktivan) sa 198. S obzrimo na tempo kojim Jokić ostvaruje tripl-dablove i da ima tek 26 godina, ni ovaj dvojac nije predaleko.

Bonus video:

00:36

Nikola Jokić slavi titulu uz hit Ere Ojdanića

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.