"DALI SU JOKIĆU BROJ 15 DA MENI LUPE ŠAMAR" Legenda Denvera puca od ljubomore, Nikola objasnio ZAŠTO nosi TAJ DRES!
Nikola Jokić, Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

U ZABLUDI

"DALI SU JOKIĆU BROJ 15 DA MENI LUPE ŠAMAR" Legenda Denvera puca od ljubomore, Nikola objasnio ZAŠTO nosi TAJ DRES!

Bio je to njihov način da mi napakoste - ubeđen je Karemlo Entoni

Objavljeno:

Karmelo Entoni je bio najveća legenda Denver Nagetsa, ali ga je Nikola Jokić brzo zasenio kao ljubimac celog Kolorada, a osvajanjem NBA titule kojoj bivše krilo nikad nije prišlo blizu potpuno bacio u drugi plan.

To Entonija očigledno boli, ali ne zamera ništa Srbinu već upravi franšize. Karmelo je izjavio da su čelnici Denvera dodelili Jokiću dres sa brojem 15 koji je on "proslavio" nosećoi ga od 2003. do 2011. godine.

Nekadašnja zvezda Nagetsa je u podkestu "Sedam popodne u Bruklinu" rekla da je taj potez urađen smišljeno i sa jasnom namerom da se njemu "lupi šamar" i naglasila kako smatra da tako nešto nije zaslužila posle svega što je uradila za tim.

Karmelo Entoni
foto: Profimedia

- Bio je to njihov način da mi napakoste. Nisu oni dali Nikoli Jokiću da bira broj, nego su oni izabrali da nosi dres sa brojem 15, koji je pripadao meni. Pokazali su veliko nepoštovanje i želeli su da mi lupe šamar na taj način - rekao je Entoni u pomenutom potkastu i dodao:

- Nikada ništa loše nisam pričao o ljudima iz Denvera niti o Nagetsima kao klubu, a oni su želeli da me obrišu. Kao da im je cilj bio da celom svetu kažu kako ja više ne postojim. To je namerno urađeno i nije bilo fer sa njihove strane.

Entoni je zaboravio da Jokić prvi igrač koji je poneo "petnaesticu" od kad je Karmelo Entoni napustio Nagetse, budući da je u sezoni 2013/14. ona pripadala Entonu Rendolfu.

A izgleda ne zna ni da je Nikola tokom boravka u Megi takođe nosio dres sa brojem 15. Uostalom, "Džoker" je tokom jednog intervjua asu Orlanda Paulu Bankeru objasnio zašto nosi baš broj 15:

- Bio sam debeljuškast, bio sam krupan, a broj 15 je bio najveći dres - odgovorio je Jokić i dodao da mu se broj dopao jer ima 15 igrača u košarkaškom timu.

Bonus video:

03:11

JOKIĆ ISPISAO ISTORIJU NBA LIGE! Razbili mu glavu, a on se vratio na teren i IZDOMINIRAO

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.