JOKIĆ OLADIO ENTONIJA: "CEO ŽIVOT NOSIM BROJ 15!" Ali, Nikola je zaboravio da je jednom nosio drugi dres... (VIDEO)
Nikola Jokić sad i nekad, Foto: Printscreen/X/@somenextnigga, MATTHEW STOCKMAN / Getty images / Profimedia

ne seća se

JOKIĆ OLADIO ENTONIJA: "CEO ŽIVOT NOSIM BROJ 15!" Ali, Nikola je zaboravio da je jednom nosio drugi dres... (VIDEO)

Karmelo Entoni je izjavio da su čelnici Denvera dodelili Nikoli Jokiću dres sa brojem 15 da njemu napakoste

Objavljeno:
Nedeljko Đukić

Karmelo Entoni je izjavio da je Denver dres sa brojem 15 dao Nikoli Jokiću da njemu napakosti i to je podiglo dosta prašine "preko bare".

Novinare je zanimao odgovor dvostrukog MVP-ja pa se Jokić osvrnuo na ovu temu tokom konferencije za medije posle pobede Nagetsa nad Nju Orleansom 125:113.

Nikola je u ovom meču zabeležio svoj prvi tripl-dabl u 2024. godini, 12. u sezoni, a 117. u karijeri i pritom izjednačio rekord Vilta Čejmbrlina.

Podsetimo, uvređeni Karmelo je izjavio da su čelnici Denvera dodelili Jokiću dres sa brojem 15 koji je on "proslavio" noseći ga od 2003. do 2011. godine - da njemu napakoste.

Nekadašnja zvezda Nagetsa je u podkestu "Sedam popodne u Bruklinu" rekla da je taj potez urađen smišljeno i sa jasnom namerom da se njemu "lupi šamar" i naglasila kako smatra da tako nešto nije zaslužila posle svega što je uradila za tim.

Jokića su pitali da li je znao da je Entoni nosio broj 15.

- Mislim da sam nosio broj 15 ceo život. U mom rodnom gradu (Somboru) sam nosio petnaesticu. Mislim da sam u Novom Sadu nosio 14 u jednom momentu... Ne, ne, nosio sam 15 - prisetio se Jokić i samo kratko pohvalio Entonija i stavio tačku na ovu temu:

- On je bio sjajan igrač.

Ipak, pojedini navijači su na društvenim mrežama podsetili da je Nikola Jokić bar jednom nosio drugi broj na dresu - i to broj 1. Bilo je to tokom NBA Letnje lige kad je bio novajlija u Nagetsima.

Bonus video:

00:38

Nikola Jokić lumpuje

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.