DA LI TEODOSIĆ OSTAJE U ZVEZDI? Dozet iskren o sudbini košarkaškog mađioničara (FOTO)
Miloš Teodosić, Foto: Starsport©

LJUBIMAC NAVIJAČA

DA LI TEODOSIĆ OSTAJE U ZVEZDI? Dozet iskren o sudbini košarkaškog mađioničara (FOTO)

Delije brine dalji status i planovi popularnog Tea koji je potpisao ugovor na godinu dana

Objavljeno:

Milan Dozet, sportski direktor KK Crvena zvezda potvrdio je da je Duško Ivanović odbio dva vanserijska pojačanja za crveno-bele.

Kada govorimo o aktuelnoj sezoni, Delije brine dalji status i planovi Miloša Teodosića koji je potpisao ugovor na godinu dana.

Miloš Teodosić
Miloš Teodosićfoto: Marko Metlas / imago sportfotodienst / Profimedia

Košarkaški mađioničar je ispunio svoj dečački san i postao igrač crveno-belih, a ostaje pitanje da li će nastavljati i koliki je zapravo mentor Nikoli Topiću.

- Tako je. To je negde bila ideja u slaganju tima pred ovu sezonu jer je bilo prognozirano da Nikola Topić bude drugi plejmejker ove ekipe. Prvi naravno Šabaz, ali je Miloš Teodosić tu kao jedan osigurač i jedna stabilnost celog tima. Pre svega kao mentor od koga bi Nikola učio i razvijao se u ceo potencijal koji mislimo da ima. I zbog pozajmice na kraju, a i zbog povrede, taj je proces negde malo usporen, ali nadam se da će njih dvojica sledeće godine biti u stanju da nose Crvenu zvezdu - rekao je Dozet u intervjuu za Telegraf.

Dejan Davidovac i Milan Dozet
Dejan Davidovac i Milan Dozetfoto: Starsport©

Popularni Teo i naredne sezone u voljenom dresu?

- Mislim da nije pitanje da li će Teo hteti da ostane u Zvezdi, mi se nadamo da će Teo hteti da odigra još jednu, dve ili koliko god sezona bude hteo, a mislim da će te sezone da odigra u Crvenoj zvezdi. Tako da, mislim da će to biti njegova odluka na kraju sezone u zavisnosti od toga kako se bude osećao. Nadamo se da će da bude na terenu, u rosteru nam je već sad upisan za sledeću sezonu, pa ćemo se truditi, daćemo sve od sebe - istakao je Dozet.

Bonus video:

00:15

Delije korteo

(Espreso/Telegraf/S.L/Preneo:V.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.