PEŠIĆ I KOŠARKAŠI NA PRIJEMU KOD DAČIĆA: Diplomatski pasoši za srebrne momke
Danić ugostio reprezentativce Srbije, Foto: KSS

zasluženo

PEŠIĆ I KOŠARKAŠI NA PRIJEMU KOD DAČIĆA: Diplomatski pasoši za srebrne momke

Dačić je još jednom čestitao svima na ostvarenom uspehu i zahvalio na tome što košarkaška reprezentacija na najbolji mogući način predstavlja Srbiju širom sveta

Objavljeno:

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić uručio je u Beogradu diplomatske pasoše košarkaškim reprezentativcima Srbije, koji su na prošlogodišnjem Svetskom prvenstvu u Manili osvojili srebrnu medalju.

Kako je saopštio Košarkaški savez Srbije (KSS), Dačić je još jednom čestitao svima na ostvarenom uspehu i zahvalio na tome što košarkaška reprezentacija na najbolji mogući način predstavlja Srbiju širom sveta.

Predsednik КSS-a Predrag Danilović se u ime organizacije i reprezentativaca zahvalio ministru Dačiću na ukazanoj časti i dodeljenim diplomatskim pasošima.

Svestislav Pešić
Svestislav Pešićfoto: Starsport©

Današnjem događaju iz opravdanih razloga nisu prisustvovali osvajači srebrne medalje iz Manile - Bogdan Bogdanović, Nikola Milutinov, Nikola Jović i Stefan Jović.

Nacionalni tim su u Ministarstvu spoljnih poslova predstavljali selektor Svetislav Pešić, direktor reprezentacije Dragan Tarlać, tim menadžer Nebojša Ilić, kao i reprezentativci Marko Gudurić, Ognjen Dobrić, Dejan Davidovac, Aleksa Radanov, Dušan Ristić, Boriša Simanić, Vanja Marinković, Filip Petrušev i Aleksa Avramović.

Bonus video:

05:26

Svetislav Pešić pred polufinale Svetskog prvenstva

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.