NA LETO POSTAJE SLOBODAN! Trojkaška mašina potpisuje ugovor sa Partizanom? Oglasio se...
Željko Obradović, Foto: Starsport©

iskusni as

NA LETO POSTAJE SLOBODAN! Trojkaška mašina potpisuje ugovor sa Partizanom? Oglasio se...

Reč je o sjajnom strelcu

Objavljeno: 10:44h

Košarkaši Partizana savladali su ekipu Anadolu Efesa sa 100:90 u 27. kolu regularnog dela Evrolige.

Jedan od najboljih igrača u crnom-belom taboru na ovoj utakmici bio je srpski as Danilo Anđušić (15 poena, šut za tri 3/3)

On je za "Sport klub" istakao da mu pobeda i njegova sjajna partija prijaju u nastavku sezone:

- Jako bitna utakmica i pobeda. Znali smo koliko nam znači igra za nastavak, završnicu, plej-of. Svaka utakmica do kraja nam je ko finale. Pogotovo što je dosta timova sa sličnim skorom. Pokazali smo dobru utakmicu, bili kocentrisani. Priveli smo utakmicu na kraju kako treba. Dobili smo sa značajnojom razlikom, što nam je najbitnije, pošto je i Efes u borbi isto - rekao je Anđušić.

On je iskoristio svoju šansu.

- Znači mi. Trudim se kad dobijem šansu da odigram najbolje što mogu. Da dođemo do pobede, to je najvažnije. Istakli su se još neki igrači sa odličnom energijom, kao i Aleksa. Kada igramo timski, sve je lakse. To je naša snaga.

Danilo Anđušić i Željko Obradović
Danilo Anđušić i Željko Obradovićfoto: BasketNews/Twitter

Srpski igrači su postigli polovinu poena.

- Meni je drago. Ne volim da gledam srpski igrači, Amerikanci, ovi-oni. Mi smo svi tim, tako gledamo. To je na vama koji se bavite statistikama. Naravno da mi je drago, ali se ne bavimo tim stvarima. Najvažnije je da svi učestvuju u pobedi i da uživamo u tome.

Odlična atmosfera.

- Atmosfera je bila sjajna, posle ne tako dobrih rezultata naših. Pokazali su svi ljudi koliko vole klub i da je on iza svih. Pokazali su ko su "grobari - pomogao nam je njihov vetar u leđa.

Odličan raspored do kraja regularnog dela sezone.

- Jako dobar raspored imamo do kraja regularnog dela Evrolige. Igramo četiri utakmice kod kuće, to nam znači. Takođe i u gostima, imamo "domaći" teren ako nam dozvole. Nadam se da ćemo zajedno da se radujemo pobedama - zaključio je Anđušić.

Podsetimo, Anđušiću na krajui tekuće sezone ističe ugovor i na leto postaje slobodan agent. Utakmicom u četvrtak veče pokazao je svima da i dalje ima magiju u rukama, a ako nastavi u istom ritmu, možemo očekivati srpskog asa i u narednoj sezoni u crno-belom dresu.

Bonus video:

02:38

Avramović posle Efesa

(Espreso/D.T/Sport klub)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.