Željko Obradović ne zna šta će sa Kevinom Panterom u Partizanu?
Željko Obradović i Kevin Panter, Foto: Starsport

Raštimovano

Željko Obradović ne zna šta će sa Kevinom Panterom u Partizanu?

Kako uklopiti Kevina Pantera?

Objavljeno:

Bivši košarkaš Partizana Vladimir Micov govorio je u emsiji "U obruču" na "TV Arena sport" o aktuelno kapitenu crno-belih Kevinu Panteru.

Micov smatra da Panter nema odgovarajuću ulogu u Partizanu, što dalje implicira da sadašnji strateg Partizana Željko Obradović, očigledno još uvek nije pronašao dobitnu formulu i poziciju za svog kapitena, koji je u prošloj sezoni žario i palio širom evropskih terena.

Vladimir Micov
Vladimir Micovfoto: Starsport©

Micov nije otišao korak dalje da komentariše rad Obradović, ali se jasno može zaključiti da Panter u tekućoj sezoni nema jasnu ulogu u viziji Željka Obradovića:

- Kevin Panter? Šta da mu zameriš... Ne krije se, nekad uđe, nekad ne uđe. Ima malo drugačiju ulogu u Partizanu za koju ja lično mislim da mu ne leži. Trebalo bi da se drži svoje igre. Ovo što se traži da igra 'pik en rol' ga troši, nije takav igrač, nema prava rešenja, samo mora da se nađe uloga i bolje je kad više šutira.

Kevin Panter i Željko Obradović
Kevin Panter i Željko Obradovićfoto: Starsport

Nekadašnji srpski košarkaš dobro poznaje Pantera, sa kojim je igrao u Olimpiji iz Milana, a tada je sa njima u timu bio i Zek Ledej koga Micov veoma poštuje.

- Ledej i Panter su uhvatili kontinuitet u Partizanu, a ako to radiš ne možeš da ostaviš traga. Ledej je pre stalno menjao klubove. Pokazao se sada, ima veliku minutažu i ima malo problema ako čuva brže četvorke, ali kada šutne, odigra leđima, ima dobru energiju. Naravno, ima oscilacija i kod njega. Opet, nerealno je da se igraju sezone bez greške. Dve utakmice odigraš na Balkanu i na meti si - dodao je Micov.

Dante Egzum
Dante Egzumfoto: @Starsport/Srđan Stevanović

Čini se da Kevinu Panteru ove sezone najviše nedostaje pojava Dantea Egzuma na parketu... Naročito kada Panter nakon što loptu prebaci iz desne u leve ruke u uglu, upravo tada gleda ka "90 stepeni". Prošle sezone tu je stajao Egzum i dobijao lopte od Pantera, a onda su sledile munjevite akcije u više varijanti.

Egzuma sada nema, a na njegovom mestu je Pi Džej Doužer...

Bonus video:

01:51

KUZMANOVIĆ O JOKIĆU

(Espreso/U obruču)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.