Propali potpis ugovora koji će Partizanu doći glave na kraju?
Željko Obradović i Ostoja Mijailović, Foto: Starsport

Tako je kako je

Propali potpis ugovora koji će Partizanu doći glave na kraju?

Sada je gotovo

Objavljeno:

Košarkaši Partizana u četvrtak od 20 i 30 gostuju u Berlinu ekipi Albe u okviru 33. kola regularnog dela Evrolige.

Šanse crno-belih za plasman u plej-in Evrolige još uvek su više nego realne, ali da bi se to desilo Partizan mora da dobije obe utakmice do kraja regularne faze - prvo Albu, a zatim i Valensiju. Pored toga Anadolu Efes mora doživi jedan poraz, ili da Baskonija izgubi obe utakmice.

Partizanu niko nije kriv što je sebe doveo u ovakvu poziciju, pošto je protivnicima poklanjao već dobijene utakmice. Pojačanje koja su stigla očigledno, barem za sada, nisu sposobna da nadomeste odlaske Matijasa Lesora i Dante Eksuma, ali čini se da je propali dogovor oko Nikole Mirotića, vratio crno-bele na početak.

Nikola Mirotić
Nikola Mirotićfoto: Starsport©

Sve se letos vrtelo oko potpisa Mirotića za Partizan, ali kada posao propao, crno-belis u se bacili na plan "B".

Otud i ne čudi što je Partizan i pored nekoliko standardnih igrača koji su ostali u klubu, doveo nove košarkaše, koji su zvučna imena, ali je jasno da još uvek ne funkcionišu kao tim - celina.

Partizan je primera radi u ovom periodu bio sedmi na tabeli sa učinkom 18-14 i pobedom u Monaku je došao do šeste pozicije...

Sada je situacija potpuna drugačija, pošto se crno-beli bore za prvih 10 i na učinku su od 14-18. Čini se da je ne dolazak Mirotića mnogo pogodio Partizan? Ipak, na leto će Partizan imati priliku da bude pametniji u odabiru novih lidera i pojačanja, svi se nadaju sa Željkom Obrdovićem na mestu trenera.

Bonus video:

00:21

Dusko Vujosevic, grobari, Partizan, kosarka, arena

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.