SFEROPULOSA ZANIMA SAMO JEDNO: Trener Zvezde bez dlake na jeziku
Obradović i Sferopulos, Foto: Starsport

NIJE OSTAVIO DILEMU

SFEROPULOSA ZANIMA SAMO JEDNO: Trener Zvezde bez dlake na jeziku

Grk jasan nakon kraja ligaškog dela

Objavljeno: 20:35h

Košarkaši Crvene zvezde su savladali ekipu Splita sa 92:73 i tako ubedljivom pobedom završili ligaški deo ABA lige.

Crveno-beli će se u četvrtfinalu sastati sa Studentskim centrom, a trener Janis Sferopulos je bio zadovoljan nakon pobede nad hrvatskim timom.

- Želim da čestitam našim igračima jer smo bili fokusirani, odradili smo ono što smo planirali, kako defanzivno, tako i ofanzivno. Kontrolisali smo utakmicu. Došli smo da se borimo za pobedu, znali smo da je Split tim kojem ako dozvolite da igraju njihovim stilom, onda bismo im dopustili da budu komforni i imali bismo problem.

- Bili smo ozbiljni, odigrali smo 40 minuta sa istom koncentracijom, mislim da smo zaslužili pobedu. Ligaški deo je gotov, tri poraza smo imali posle duple nedelje u Evroligi i ponekad kad igrate posle toga, nije lako. To se dešava, ali mislim da smo odigrali dobro, zaslužili smo da budemo prvi i da imamo prednost domaćeg terena. To može biti veliko, ali može biti i ništa ako to ne iskoristite. Imamo još jednu igru u Evroligi, pa ćemo se posvetiti ABA ligi.

Nekoliko reči o plej-ofu...

- Svaka igra je teška, nikog ne možete potceniti, svi timovi žele da se kvalifikuju, za nas je veoma bitno da se fokusiramo na nas, poštujemo svakoga, ali bićemo spremni za plejof i da odigramo najbolje.

Da je pobedio Split, on bi završio kao osmi na tabeli...

- Za nas je bitno da pobedimo svaku utakmicu, želimo da pobedimo svaki meč, ne biramo. Mi igramo na pobedu i to je ono što nas jedino zanima.

Bonus video:

00:24

Zvezda odbranila Žućkovu levicu

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.