DOBIJA NASLEDNIKA? Novi Kevin Panter stiže u Beograd?
Kevin Panter i Željko Obradović, Foto: FOTO: Starsport

čeka se

DOBIJA NASLEDNIKA? Novi Kevin Panter stiže u Beograd?

Da li je došlo vreme?

Objavljeno:
D T

Fajnal-for košarkaške Lige šampiona pod okriljem FIBA organizacije održaće se u prestonici Srbije - Beogradu, od 26. do 28. aprila ove godine.

Poprište borbi odigraće se u Beogradskoj areni, a za trofej će se nadmetati ekipe Tenerifa, Peristerija, Mursije i Unikahe.

Džejvon Grivs, Entoni Kouen kao i Kasisus Vinston, vodeći su košgeteri u ovom takmičenju, a ko zna, možda neko od njih nakon finala nadmaši i sadašnjeg kapitena Partizana, Kevina Pantera...

1 / 10 Foto: Starsport©

Kapiten Partizana Kevin Panter drži rekord po indeksu korisnosti na završnim turnirima. On je imao indeks 29 u finalnoj utakmici 2019. godine kada je vodio Virtus do pobede nad Tenerifima u finalu. Tada je ubacio 26 poena i uz šut za tri poena 5/5!

Kevin Panter
Kevin Panterfoto: Starsport©

To ga je kasnije i preporučilo evroligaškim timovima, pa je ubrzo obukao dres Olimpijakosa. Nakon Pireja usledio je odlazak u Crvenu zvezdu, a kasnije i u redove Olimpije iz Milana sa kojom je bio na Fajnal-foru 2021. godine.

Dres Partizana zadužio je u leto 2021. godine, a sezonu kasnije je od Željka Obradovića dobio i kapitensku traku crno-belih.

Da li će ovogodišnji fajnal-for Lige šampiona u Beogradu iznedritit nekog novog Kevina Pantera, vrsnog strelca i lidera? Ostaje nam da vidimo nakon okončanja turnira.

Bonus video:

01:00

Partizan, grobari, arena, Evroliga

(Espreso sport/D.T)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.