Emocije... Stevan Karadžić pričao o najtežem jutru posle eliminacije sa EP! (FOTO)
Foto: EPA, Martin Divisek

šta da se radi...

Emocije... Stevan Karadžić pričao o najtežem jutru posle eliminacije sa EP! (FOTO)

- Težak i ni malo prijatan trenutak

Objavljeno:

Selektoru ženske košarkaške reprezentacije Srbije, Stevanu Karadžiću, nije bilo lako posle eliminacije u osmini finala prvenstva Evrope, u kome je Letonija trijumfovala sa 75:70 i poslala našu selekciju kući.

- Težak i ni malo prijatan trenutak. Najgore je jutro posle poraza, to nosim još iz igračkih dana. Moram da istaknem da smo zaista sve učinili da dođemo što spremniji na prvenstvo Evrope. Medicinski tim je uložio ogromne napore uz kondicionog trenera, profesora Lukmana, svi moji saradnici i pomoćnici Polanek i Vuković, radili su individualno sa Sonjom Petrović i Anom Dabović i to očigledno nije bilo dovoljno da one budu na 50 odsto mogućnosti. Ne bih hteo da potcenjujem ničiji utisak, ali kada su one bile spremne - imale su ogroman doprinos u ostvarivanju uspeha.

foto: EPA, Martin Divisek

Nemam šta da im zamerim, bile su strpljive, mesec dana su radile van tima i dale sve od sebe na ovom prvenstvu. Bez njihovog velikog učinka nismo mogli da ostvarimo cilj i izborimo plasman na Svetsko prvenstvo. Težak i ni malo prijatan trenutak. Najgore je jutro posle poraza, to nosim još iz igračkih dana. Moram da istaknem da smo zaista sve učinili da dođemo što spremniji na prvenstvo Evrope - rekao je Karadžić.

Kompletan razgovo pročitajte na portalu "Blic"

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.