Bolden video moćnog Lonza Bola, tri Srbina na parketu, jedan je bio baš, baš loš! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/NBA

zanimljivo veče

Bolden video moćnog Lonza Bola, tri Srbina na parketu, jedan je bio baš, baš loš! (VIDEO)

Teško će sa ovakvim igrama uspeti da se nametne u Bulsima

Objavljeno:

Zanimljivo je bilo za ljubitelje košarke u Srbiji prethodne noći na NBA Letnjoj ligi, jer je čak trojica naših košarkaša igrala mečeve, a tu je bio i Džona Bolden letošnje pojačanje Crvene zvezde.

Za Čikago su igrala čak dvojica Srba, jedan je bio vrlo dobar, a drugi baš i ne.

Teško će se Dejan Todorović nametnuti stručnom štabu Bulsa sa ovakvim igrama i pre svega šutem. Od pet pokušaja za tri poena, pogodio je samo jednom i to mu je bio učinak u toj statističkoj kategoriji, dok je u ostalim imao još i jedan skok za 12 minuta na parketu.

Sa druge strane mladi Nikola Jovanović je za 18 minuta dao 8 poena uz dva skoka, asistenciju i blokadu u porazu "bikova" od Portlanda 88:77.

Za Denver je nastupio i Nikola Radičević i to kao starter, a za 15 minuta na parketu je imao učinak od 5 poena i tri skoka. Nagetsi su slavili protiv Hjustona 87:81.

I na kraju, Džona Bolden je mogao da na svojoj koži oseti talenat mladog Lonza Bola iz Lejkersa koji je izbriljirao sa 36 poena, 11 skokova i 8 asistencija za 36 minuta igre u trijumfu "jezerdžija" nad Filadelfijom 103:102.

Mladi Australijanac je igrao 25 minuta na ovom meču i ubacio pet poena, uz po 7 skokova, 4 asistencije i isto toliko ukradenih lopti i 2 blokade.

BONUS VIDEO: Šetalica Grobara na meču protiv Budućnosti

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.