Gde je lopta? Zbog ovih 10 asistencija, srpski šampion nije isti tim bez njega! (GIF)

njegove lopte imaju oči

Gde je lopta? Zbog ovih 10 asistencija, srpski šampion nije isti tim bez njega! (GIF)

Markus Vilijams danas puni 30 godina, a najbolji poklon za rođendan mu je završetak šestomesečne suspenzije zbog koršićenja marihuane
Objavljeno:

Dugo su navijači Crvene zvezde čekali na povratak Markusa Vilijamsa, a fenomenalni Amerikanac će se u petak uveče naći na parketu Pionira i probati da pomogne svojim saigračima da ostvare pobedu protiv Himkija u možda i najvažnijoj utakmici sezoni. Vilijamsu je istekla šestomesečna suspenzija, koju je zaradio koristeći nedozvoljena sredstva (marihuanu), a kako mu je dan pred utakmicu rođendan, nema sumnje da mu je završetak suspenzije najlepši poklon. Podsećamo vas, zbog čega je Delijama toliko nedostajao.

Pas preko celog terena protiv Olimpijakosa. Strašno dodavanje za Luku Mitrovića. Boban Marjanović je drugi igrač sa i bez Markusa Vilijamsa u timu. Dovoljno je samo da budete sami, a loptu ćete sigurno dobiti. Još jedan pokazatelj da je kralj pick and roll igre. I Marko Tejić je umeo da profitira od njegovih dodavanja. Kada Markus to radi, košarka deluje prejednostavno. Šta braniti? Šut ili dodavanje? I ponovo Bobi profitira. Za kraj, trenutak kada košarka postaje umetnost. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.