Kvinsi Miler zakucao Himki: Zvezda na korak od TOP 16! (FOTO)(VIDEO)

EVROLIGA, 8. KOLO

Kvinsi Miler zakucao Himki: Zvezda na korak od TOP 16! (FOTO)(VIDEO)

Košarkaši Crvene zvezde su upisali i četvrtu pobedu u najelitnijem košarkaškom takmičenju Evrope, jer je u prepunom "Pioniru" posle Real Madrida, poražen i moskovski Himki rezultatom 96:91
Objavljeno: 22:58h
Srpski šampion je rešio i ovaj meč pred domaćom publikom u svoju korist "Hrama košarke" u Beogradu poražen je ruski Himki
96:91 (27:26, 23:27, 18:16, 28:22) šanse za narednu rundu Evrolige znatno veće.
Rebić neverovatnom bananom zalepio za glavu višeg protivnika! (VIDEO) Ovaj meč je bio poseban iz jednog razloga, a to jeste veliki povratak Markusa Vilijamsa crveno-beli dres. On je pokazao koliko će pojačanje 15 minuta na parketu postigao 13 poena i upisao četiri asistencije.
Prva četvrtina počela je bolje za sprskog predstavnika koji je preko Maika Cirbesa da bi Himki preko Koponena i Šveda smanjila
Vilijams na parketu, Delije u transu! (VIDEO) Druga deonica je bila u znaku ruske ekipe koja je ne samo anulirala veliku šest poena viška u finišu, te se na prednost otišlo sa tri poena odnosno rezultatom 53:50.
Treća četvrtina bila je problem za obe ekipe, ne samo zbog manjeg broja postignutih poena, već zbog lošijeg šuta igrača gostujuće ekipe. Oni su iza linije za tri poena 15 ubačenih od 32, naspram
imala 11/32. Asistencija bez gledanja: Ovaj potez Markusa Vilijamsa su svi čekali! (VIDEO) Poslednja deonica je bila "paklena" jer je sve vreme bila izjednačena borba je Kvinsi Miler koji je sa dva atraktivna zakucavanja napravio Himki nije mogao da dostigne. Najefikasniji u redovima Crvene zvezde bili su Maik Cirbes sa 27 i Kvinsi Miler sa 25 poena, dok je sa druge strane Aleksej Šved ubacio 28, a Peteri Koponen dodao 16.
Grmi pesma u Pioniru jer je Zvezda pobedila Himki sa 96:91! 90:89 - Jović je jedva uspeo da uposli Branka Lazića ispod koša koji je loptu Cirbesu, a posle njegovog šuta i promašaja Kvinsi Miler je zakucao Šved trojkom sa 9 metara.
Printscreen/Sport klub
88:86 - Neiskusan faul Marka Gudurića doneo je Himkiju tri slobodna bacanja a iskusni košarkaš je pogodio dva od tri. Peteri Koponen Joviću loptu ispod koša i tako je ruska ekipa za 17 sekundi 4-0. 88:82 - Jović i Cirbes su postigli poene kada je to bilo najbitnije, zahvaljujuć odigrao besprekorno odbranu.
espreso.co.rs
84:82 - Neizvesna borba u poslednjih tri minuta na ovom meču, a Gudurić je ušao i u pravom momentu pogodio trojku. Kvinsi Miler oba puta precizan. 77:76 - Bolja igra Zvezde ipak nije krunisana poenima, jer je bilo velikih promašaja strane sjajno raspoložen Aleksej Šved koji teško promašuje šut sa distance 73:69 - Polako je počeo da stiže umor igrače Himkiju kod šuta, a Kvinsi Miler gde je u dva napada postigao pet poena. 68:69 je rezultat kojim je završena treća četvrtina, a Markus Vilijams realizuje akciju preko Štimca koji je možda bio fauliran.
espreso.co.rs
68:67 - Jović je trojkom uspeo da vrati minimalnu prednost Zvezdi na minut i po do kraja treće deonice. Cirbes ofanzivni faul, Koponen izgubio loptu. Crveno-beli nisu iskoristili napad koji je trajao nešto više od tri minuta. 63:65 - Vrlo je strpljivo Zvezda počela da igra posle one serije Himkija, i na pametan način upošljava Cirbesa koji je maltene u svakom napadu fauliran deonice došao do 21 poena!
espreso.co.rs
58:63 - Trojke Himkija nastavljaju da se nižu i bukvalno nema ko nije lopta ide na Cirbesa koji je i dalje nezamenljiv u domaćem 52:60 - Vidi se da Zvezdi treba energija koju je imala na startu utakmice nastavlja da ide najbolje što može. Himki Pojedinačna statistika na isteku prvih 20 minuta.
poluvremenu:
Printscreen/Sport klub
50:53 - Kraj prvog poluvremena u kojem je Himki sjajnim šutem za tri poena preokrenuo prednost koju je Zvezda imala tokom skoro svih 20 42:39 - Kvinsi Miler je konačno proradio i prvo je pogodio koš za dva poena realizovao i slobodno bacanje, a dva napada posle toga i trojku 34:37 - Malo su usporili gosti, a to je u odbrani uspela da reši Zvezda Marko Gudurić postigao poene i smanjio prednost Rusa.
espreso.co.rs
29:35 - Serija od 9:2 Himkija. Raspoloženi Dragić i Koponen cepaju KRAJ PRVE ČETVRTINE! 25:22 - Opustili su se malo crveno-beli, a Rusi su to iskoristili preko Šveda i Dragića veliku prednost Zvezde, što je nateralo Dejana Radonjića
Printscreen/Sport klub
21:10 - Trojka Markusa Vilijamsa! Ludilo u Pioniru, a gosti su postigli svega 18:10 - Markus Vilijams se konačno vratio na parket, i odmah je oduševio Delije asistencijom uposlio Cirbesa koji je fauliran. Posle toga Nemac puta sa linije penala. 10:6 - Prvi tajm-aut na meču, a Kvinsi Miler je već na startu duela greške
espreso.co.rs
8:6 - Aleksej Šved je pogodio prvu trojku na utakmici Simonović 5:2 - Cirbes i Ogastin su postigli prve poene na utakmici, uposlio centra crveno-belih koji je uspeo da uz faul Tajrisa Rajsa jedno slobodno bacanje. spremno za spektakl!
Printscreen/Sport klub
19:50 - Ista scena počinje i večeras.
19:40 - Trenutna atmosfera u hali garantuje sjajnu atmosferu,
Espreso.co.rs
19:28 - Podršku sa tribina i od fudbalera Marko Grujić i Zoran Rendulić.
Espreso.co.rs
Igrači su izašli na teren duel
Espreso.co.rs
19:20 - Podsetimo se velike pobede nad braniocom titule prošle
19:10 - Stanje na tabeli grupe A je ovakvo ruski plasman u Top 16.
Printscreen/Flashscore.com
19:00 - Ovako je protekao taj bolni duel

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.