Dolazi li snažni centar iz Južne Afrike u Partizan? Muta Nikolić je odgovorio na to pitanje Espresu! (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

mnogo se spekulisalo

Dolazi li snažni centar iz Južne Afrike u Partizan? Muta Nikolić je odgovorio na to pitanje Espresu! (VIDEO)

Bilo je dosta neproverenih informacija o tome da su crno-beli zainteresovani za jednog igrača, pa smo kontaktirali trenera Partizana da nam kaže o čemu se radi

Objavljeno:

Prelazni rok u košarkaškom svetu se zahuktava, a Partizan je na tom polju jedan od aktivnijih klubova u regionu.

MUTA SASUO TEŠKU ISTINU GROBARIMA U LICE: Partizan je Meka za mlade igrače, ali, gospodo, OVO MORATE DA ZABORAVITE! (VIDEO)

Kako nam je u intervjuu za "Espreso" rekao novi trener crno-belih, Miroslav Muta Nikolić, klub trenutno prati dosta igrača za koje smatra da imaju kvaliteta i potencijala.

U međuvremenu se na navijačkim forumima i nekim društvenim mrežama pojavila i informacija da srpski klub želi da dovede centra iz Južne Afrike Cilidzija Nefavea zvanog "Čili".

Reč je o kurpnom centru koji se školovao na Meksiko stejt univerzitetu i igrao NCAA, a prethodne sezone je igrao u Japanu za Sendai.

foto: Filip Plavčić

Tragom toga smo pozvali trenera Partizana da nam kaže da li zaista se prati južnoafrički reprezentativac, ali je Muta Nikolić demantovao tu informaciju.

On nam je poručio da crno-beli uopšte nisu zainteresovani za njega, tako da se očigledno još jedno rešenje na pozicijama ispod koša traži na drugim mestima.

BONUS VIDEO: Miroslav Nikolić, intervju za Espreso

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.