Grad Beograd hoće da ubrizga preko potrebnu i veliku finansijsku injekciju Partizanu! Ali to sprečava jedan veliki problem... (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

postoji li rešenje?!

Grad Beograd hoće da ubrizga preko potrebnu i veliku finansijsku injekciju Partizanu! Ali to sprečava jedan veliki problem... (FOTO)

Videćemo kako će se uprava crno-belih izboriti sa ovom situacijom

Objavljeno: 11:53h

Košarkaški klub Partizan proživljava teške trenutke.

GROBARI KIPTE OD GNEVA OPET ZBOG RTS: Da li je Partizan uopšte dao gol u Švajcarskoj?! (FOTO) (VIDEO)

Finansijska situacija u klubu je veoma loša, računi su blokirani i crno-beli će imati problema i sa registracijom igrača.

foto: KKPartizan.rs/Miroslav Todorović

Rešenje se ipak nazire jer je grad Beograd odlučio da pomogne Partizanu sa 20 miliona dinara, ali to nije sve tako crno i belo za crno-bele.

Novi poraz Partizana u pripremama za novu sezonu!

Da bi grad Beograd uplatio Partizanu ovu sumu novca račun crno-belih mora biti odblokiran. Minus je trenutno 50 miliona dinara i videćemo kako će uprava Partizana rešiti ovaj problem.

- Mi smo se mnogima obratili za pomoć i tačno je da postoji dobra volja grada nam izađe u susret. Da bi se to uopšte desilo, najpre moramo da izdejstvujemo deblokadu računa. Tada ćemo dobiti pomoć, biti u prilici da potpišemo neke sponzorske ugovore i krenemo u rešavanje gorućih problema kao što je registracija igrača - rekao je za "Kurir" Dejan Kijanović, direktor Partizana.

BONUS VIDEO: Kokoškov posle pobede nad Španijom

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.