Duško Savanović ambasador završnog turnira Evrolige: Kreće odbrojavanje do košarkaškog događaja godine u Beogradu! (FOTO)
Foto: Espreso

još malo do spektakla!

Duško Savanović ambasador završnog turnira Evrolige: Kreće odbrojavanje do košarkaškog događaja godine u Beogradu! (FOTO)

Konferencija za medije povodom završnog turnira Evrolige održana je danas u Beogradu

Objavljeno: 14:28h

Košarkaški klub Crvena zvezda predstavio je u beogradskoj Areni tim za sledeću sezonu.

GEST NAVIJAČA KELNA KOJI JE ZADIVIO SRBIJU I KUPIO IM POŠTOVANJE DELIJA: Proverili smo u Zvečanskoj, evo i koliko su paketa karata poklonili! (FOTO) (VIDEO)

Odmah posle toga počela je konferencija za medije povodom fajnl for turnira Evrolige koji će biti održan u Beogradu.

foto: Espreso

Na njoj su učestvovali gospođa Rosel Keralta iz Evrolige i Duško Savanović kao ambasador fajnal fora u Beogradu.

Prva se prisutnima obratila Rosel Keralta, predstavnica Evrolige:

- Hvala predsedniku Srbije i i gradu Beogradu za organizaciju fajnal for turnira. Oni su bili naša zajednička snaga od prvog dana kada smo došli na ideju da se organizuje fajnal for u Beogradu. Njihova posvećenost od prvog dana je bila neverovatna i sve to garantuje da ćemo imati sjajan fajnal for. Hvala i Dušku Savanoviću. Pre nekoliko dana smo ga kontaktirali da bude ambasador fajnal fora i on je rekao da pristaje na sve što treba da uradi oko toga. Poslali smo mu dokument u kome se navodi šta se traži od ambasadora i on je odmah rekao da pristaje na sve i potpisao ga je istog dana. Hvala i Crvenoj zvezdi na svojoj posvećenosti svim idejama Evrolige, bili su spremni na saradnju oko svakog detalja koji smo izneli. Nismo imali sumnju od prvog dana da će Beograd biti najbolji mogući domaćin fajnal fora. Znamo za strast i ljubav koju ovaj grad ima prema košarci. Fajnal for će se odrzati od 18. do 20. maja u Kombank Areni. Jedna od obaveza koju imamo jeste da svi u ovom gradu i državi uživaju u ovom događaju a ne samo oni koji budu u Areni. I zato ćemo održati nekoliko manifestacija koje će pomoći u tome. Karte za fajnl for biće puštene u prodaju 26. septembra i moći će da se preuzmu preko zvaničnog sajta - rekla je Rosel Keralta.

foto: Espreso

Potom se prisutnima obratio i Duško Savanović:

- Želeo bih da se zahvalim lepoj najavi Evrolige i Zvezde. Da li sam toliko vredan toga ne znam. Evroliga mi je ponudila ovakvu čast koju ne dobija mnogo igrača i ja sam ovo sa zadovoljstvom prihvatio. Trebalo je odavno da se organizuje ovaj događaj u Beogradu jer smo mi zemlja kosarke, ja sam to odavno želeo. Nadam se da ću prezentovati to kako bi trebalo.

BONUS VIDEO: Sale Đorđević na dočeku košarkaša posle Eurobasketa 2017

(U. M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.