Moka Slavnić bez dlake na jeziku o miševima koji kolo vode u srpskoj košarci! (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

rekao svoje

Moka Slavnić bez dlake na jeziku o miševima koji kolo vode u srpskoj košarci! (VIDEO)

- Izgoreo sam ko šibica, ali nije to poenta priče, jer uvek neko na kraju izgori

Objavljeno:

Legenda koja hoda briljantnog uma, nemirnog duha i u svojoj 68.godini, Zoran Moka Slavnić dobio je kao posvetu košarkaški teren sa svojim imenom, na svom Dorćolu pred drugovima i komšijama.

Nemanja Vidić posle toliko godina progovorio o najbolnijem momentu svoje karijere! (VIDEO)

U Americi ili bilo gde na planeti bio bi zasigurno više poštovan, ali živimo u Srbiji. Oni svoje asove vide samo na ekranu, a mi se na naše naljutimo ako nam u prolazu ne posvete trenutak pažnje. Moku, međutim, ne nervira običan čovek i komšija. O medijima i zvaničnim košarkaškim forumima govori s neskrivenom gorčinom.

foto: Dado Đilas

- Mnogo je miševa, zavladali su, kolo vode, pa sam se ja sklonio, ostavio im taj prostor. Podsetiću samo na jedan podatak, budući da se moje ime uvek po prirodi stvari vezuje za Crvenu zvezdu. Partizan 13 godina vlada, a za mene u Zvezdi nema mesta na bilo kojoj funkciji u klubu. To je samo jedan primer nepoštovanja. Dalje, oni koji misle da je košarka počela da se igra od 2007.godine moraju znati da ko ne poštuje prošlost nikad neće imati budućnost. Nije sve počelo od njih. Ja sam presrećan što će ostati zapisano da sam bio prvi selektor Srbije. Izgoreo sam ko šibica, ali nije to poenta priče, jer uvek neko na kraju izgori. Da li sam ja nešto ostavio iza sebe? Da, devet igrača - kaže Moka za Kurir.

Kompletan razgovor sa legendarnim Mokom pročitajte na portalu "Kurir".

BONUS VIDEO: Bakljada Grobara posvećena Željku Obradoviću

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.