Plaši ga reakcija mladih na vruć teren u Zadru: Muta Nikolić ispričao šta su on i igrači Partizana radili posle debakla u Berlinu! (FOTO) (VIDEO)
Foto: aba-liga.com

mogu li crno-beli do pobede?!

Plaši ga reakcija mladih na vruć teren u Zadru: Muta Nikolić ispričao šta su on i igrači Partizana radili posle debakla u Berlinu! (FOTO) (VIDEO)

Utakmica u dvorani 'Krešimir Ćosić' igraće se u subotu 14. oktobra od 17 časova

Objavljeno:

Košarkaši Partizana loše su započeli novu sezonu. Posle dva nesrećna poraza u prva dva kola ABA lige i pobede u neizvesnoj završnici protiv FMP-a u Pioniru, crno-beli su doživeli pravu katastrofu u Berlinu na startu Evrokupa.

Alba je bila bolja 111:85, a sledeće iskušenje tim Miroslava Mute Nikolića imaće protiv Zadra u gostima.

- Nova veoma važna utakmica za nas. Posle katarstrofalnog izdanja što se tiče odbrane u Berlinu, imali smo dosta sastanaka i treninga ovde u Zadru, sa željom da pokušamo da rešimo te probleme. U odbrani i dalje ne funkcionišemo kako treba. ABA liga je drugo takmičenje u odnosu na Evrokup, daćemo svoj maksimum da pokušamo da pobedimo. Videćemo kako će i ovi naši mladi igrači da se adaptiraju na vruć teren u Zadru, mi po tradiciji njih teško dobijamo na terenu, ali ćemo se potruditi da to ovog puta uradimo - rekao je Nikolić.

foto: Fonet/Aleksandar Barda

Krilni centar Partizana, Strahinja Gavrilović, po prvi put će igrati u Zadru i istakao je da je ambicija crno-belih pobeda.

- Od dolaska u Zadar, trudimo se da se na najbolji mogući način spremimo za utakmicu. Analiziramo sopstvene propuste, analiziramo igru protivnika i gledamo da iz svega što je bilo i što smo videli, izvučemo maksimum. Želimo da se u Beograd vratimo sa pobedom, ona nam je preko potrebna i daćemo sve od sebe da tako i bude - istakao je Gavrilović.

foto: AP Photo/Mic Smith

Utakmica u dvorani 'Krešimir Ćosić' igraće se u subotu 14. oktobra od 17 časova.

BONUS VIDEO: ESPRESO TVITER: Vaso Psihopat Bakočević

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.