Mijailović objasnio zašto nije želeo da danas bude izabran za predsednika KK Partizan!
Foto: Espreso

Potreban je novi sistem

Mijailović objasnio zašto nije želeo da danas bude izabran za predsednika KK Partizan!

Budući predsednik Partizana je objasnio o čemu se radilo na današnjoj sednici Skupštine kluba

Objavljeno: 17:13h

Ostoja Mijailović nije u ponedeljak zvanično postao predsednik KK Partizan, već će u petak biti izabran na tu funkciju.

KK PARTIZAN NIJE DOBIO NOVOG PREDSEDNIKA DANAS! Evo šta se desilo na sednici Skupštine kluba!

To je epilog sednice Skupštine koja je održana u ponedeljak, na kojoj su izglasane određene izmene u Statutu kluba, proširen je Upravni odbor, dok je Mijailović dobio mandat i u petak će se glasati o njemu kao jedinom kandidatu.

foto: Espreso

Kako je posle sednice rekao na konferenciji za medije, on sam nije želeo da u ponedeljak bude izglasan za predsednika kada će i predložiti nove članove Upravnog odbora.

- Želim da kao predsednik imam vlast u rukama, ali nisam čovek koji prihvata svaku ponudu na startu. Ima ljudi, privrednika, koji žele da uđu u klub. Moramo svi da prihvatimo da su klubu neophodne promene, jer se nalazi u najtežoj situaciji još od osnivanja. Potreban je novi sistem, ali o njemu moramo da se dogovorimo najpre unutar kluba. Zbog toga nisam hteo da danas budem biran za predsednika. Potreban je novi sistem, da službe u klubu funkcionišu. Ne možemo da trošimo više novca nego sto zarađujemo. Hvala Skupštini kluba što mi je dala mandat i vreme do petka da predložim članove UO. Dobro sam razmislio o svemu, shvatio koje su obaveze i da imam podršku u klubu. Sadašnji Upravni odbor ima 13 članova, a moj predlog je da ih bude 19 i to je prihvaćeno, a usaglasili smo se da članovi UO budi bivši sportisti i ljudi iz javnog zivota - rekao je Mijailović okupljenim novinarima.

foto: Espreso

Dakle, njega je predložila Skupština kluba, a posle izmene Statuta o njegovom izboru za mesto predsednika Partizana glasaće članovi Upravnog odbora u petak.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.