BOBI KONAČNO ZAIGRAO: Nije isto kada trenirate po 3 sata svaki dan i kada igrate na utakmici! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/MLive

Nije mu lako

BOBI KONAČNO ZAIGRAO: Nije isto kada trenirate po 3 sata svaki dan i kada igrate na utakmici! (VIDEO)

Poručio je srpski reprezentativac da je očekivao da se nađe na parketu protiv Pejsersa iako je jedva igrao uopšte ove sezone

Objavljeno: 11:48h

Dugo je i strpljivo čekao Boban Marjanović da dobije šansu da zaigra i kada ju je dobio zgrabio ju je obema rukama u duelu Detroita i Indijane.

PUSTILI SU BOBANA DA IGRA I BOBAN JE GRMEO! Detroit razbio Indijanu, hoćemo još! (VIDEO)

Srpski centar je odigrao odličnu partiju za Pistonse i za manje od 9 minuta postigao 9 poena i imao 4 skoka, te tako pokazao još jednom svima da mu je mesto na terenu mnogo češće i da bi trebalo da dobije više prilike za igru.

Razumljivo posle meča je bio i najtraženiji među novinarima, koji su se raspitivali kako uspeva da održi visok nivo i formu samo kroz treninge s obzirom da ne igra toliko.

- Nemamo previše vremena za trening. Imamo treninge i svako bi da učestvuje, moramo da se spremimo za narednu utakmicu, ali nemamo vremena da nekoga zaista dovedemo do najbolje forme. Uvek se trudim da provedem više vremena na terenu, da posle treninga budem duže u teretani. Trudim se da pružam 100 odsto - rekao je Marjanović.

Ipak, i on je svestan da se takmičarska forma najbolje pravi kroz utakmice.

- Možete da provedete tri sata na terenu svakog dana, ali nije isto kao kad ste u igri, kada ste sa timom i igrate napad, odbranu. Dobijate snagu da trčite treningom, ali kad uđete u igru osetite da vam se telo bolje kreće i da se bolje osećate.

foto: Fonetap

S obzirom na to da trener Van Gandi vrlo retko mu ukazuje šansu, srpski as je rekao da je ipak očekivao da zaigra protiv Pejsersa.

- U predsezoni sam igrao protiv njega, prošle sezone sam igrao protiv njega, on je težak za čuvanje, vešt je, dobar u igri leđima i ima dobar rad nogu. Mentalno sam bio pripremljen na to - rekao je Marjanović.

BONUS VIDEO: Branko Lazić posle trijumfa

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.