Čović najavljuje pojačanja za Top 16, ali i rešavanje statusa Tompsona i Mekela!

Razgovor sa navijačima

Čović najavljuje pojačanja za Top 16, ali i rešavanje statusa Tompsona i Mekela!

Predsednik crveno-belih odgovarao na pitanja navijača
Objavljeno:

Prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović najavio je moguće pojačavanje tima za Top 16 fazu Evrolige, ali i skoro rešavanje statusa stranaca koji nisu zadovoljili. Predsednik crveno-belih je bio gost redakcije "Žurnala" u kojoj se javljao na telefon i odgovarao na pitanja navijača koje su interesovale mnoge vesti stvari u vezi sa klubom, ali najviše da li će sadašnji tim biti ojačan.

Dragan Udovičić
- Biće ih samo budite strpljivi - rekao je Čović, a onda se okrenuo i onima koji nisu zadovoljili u dosadašnjem toku sezone. - Kod Tompsona je veoma čudna situacija. Ponekad deluje kao da je zaboravio da igra košarku, ali odlično trenira i maksimalno je posvećen. On voli Zvezdu i imao je produženi kredit. Za par dana će se znati više, a i Mekela ćemo rešiti za par dana.
Beta/Branislav Božić
Čović je demantovao dolaske Marka Kešelja i Zorana Ercega koji su se pominjali u medijima kao moguća pojačanja, ali i da klub razmišlja o nastavku saradnje sa Kvinsijem Milerom. Neke od navijača je interesovalo šta on misli o najnovijim dešavanjima na relaciji Evroliga - FIBA.
- Rano je još da se opredeljujemo. Mi smo u Evroligi i lojalni smo njoj. Najbolje bi bilo kada bi se dve strane dogovorile, ali to ne zavisi od nas. Mi moramo da budemo mudri i vodimo politiku koja štiti interese Zvezde i srpske košarke - rekao je Čović. (Espreso.co.rs / Izvor: Sportski žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.