Lavar Bol ispisao sina s koledža, jer kaže da će ga bolje on spremiti za draft?! A skauti ga uopšte nemaju u planovima!
Foto: AP

Glavna luda američke košarke

Lavar Bol ispisao sina s koledža, jer kaže da će ga bolje on spremiti za draft?! A skauti ga uopšte nemaju u planovima!

Glava porodice Bol je još jednom donela odluku koja je iznenadila javnost

Objavljeno:

Porodica Bol ne prestaje sa svojim ispadima koji iz dana u dan pune američke sportske novine i sajtove, a predvodnik ujdurme je tradicionalno već najstariji član, otac Lavar Bol.

Bivši NFL igrač koji je priča bez ikakvog ustručavanja i po principu što na umu to na drumu, a utisak je i da ne razmišlja mnogo o odlukama koje donosi, već odmah seče.

Tako je sada odlučio da svog srednjeg sina Lianđela Bola ispiše sa UCLA univerziteta nakon što je ovaj suspendovan zajedno sa još trojicom saigrača zbog krađe u Prada butiku u Kini, zbog čega je čak i predsednik SAD Donald Tramp morao da interveniše da bi oni bili pušteni iz zatvora.

foto: AP

Odluka univerziteta, tačnije štaba ekipe, da ih suspenduje zbog teškog incidenta i kršenja discipline, se nimalo nije svidela Lavaru, koji je odlučio da povuče sina sa koledža i sam ga priprema za NBA draft naredne godine.

- Neću da sedim i čekam. Ni u Kini ga nisu tako oštro kaznili. Vratili smo se i dočekale su nas veće konsekvence nego u Kini. Oni su ovde bukvalno u zatvoru. Spremiću ga bolje za draft nego što bi UCLA ikad mogao. Neće preći u drugu školu, plan je da ga spremamo za draft - poručio je Lavar Bol.

On je još ranije izjavio da Lianđelo neće ostati duže od godinu dana na koledžu i da će odmah izaći na draft, međutim, izgleda da će to malo teže ići.

foto: AP

- Doveli su ga samo da bi mogli da koriste ime porodice Bol. Ostavili bi najboljeg šutera tima na klupi za rezerve? To je kao da svojevremeno kažete L.A. Klipersima da ne igra Džej Džej Redik - dodala je glava porodice.

Niko ne predviđa da će on uopšte biti izabran na draftu, generalni menadžeri klubova poručuju da im on uopšte nije ni u planu, a sve će biti mnogo komplikovanije posle ove šokantnije odluke Lavara Bola.

Sa druge strane, Lavar nije odustao od slanja i najmlađeg sina Lamela na UCLA za dve godine, ali posle ovoga što je uradio sada, izvori sa koledža kažu da oni više ne žele da imaju bilo kakve veze sa porodicom Bol.

foto: AP

Osim što Lavar pravi probleme sada dvojici mlađih sinova, uspeo je da napravi i problem Lejkersima za koje igra njegov najstariji sin Lonzo. On je kritikovao trenera Luka Voltona i stručni štab da ne znaju kako da treniraju njegovog sina i da su suviše mekani prema njemu.

Podsećamo da su "jezerdžije" na ovogodišnjem draftu Lonza izabrale kao drugog pika, međutim, on do sada nije pokazao ni blizu onoga što se od njega očekivalo.

BONUS VIDEO: Stefan Peno posle pobede Srbije nad Gruzijom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.