Dule Vujošević je jedan od najboljih: Da je radio u Americi, o njemu bi bili snimani filmovi i pisane knjige! (FOTO)
Foto: Vladimir Sporčić

PRELEPE REČI O LEGENDI...

Dule Vujošević je jedan od najboljih: Da je radio u Americi, o njemu bi bili snimani filmovi i pisane knjige! (FOTO)

- Saradnja sa njim je ostvarenje sna - istakao je

Objavljeno:

Muris Memić, jedan od pomoćnika Duška Vujoševića u reprezentaciji BiH, pričao je o svom šefu, rekavši da je saradnja sa trofejnim stručnjakom ostvarenje sna.

- Dule Vujošević je poznat u svetu, region je davno “pokorio”. Pre par meseci su me zvali neki skauti vezano za neke informacije o našim igračima. Jedan od njih Sem Presti generalni menadžer Oklahome. Kaže ovako, da je trener Vujošević bio u Americi, danas bi o njemu i njegovom uspehu bili snimani filmovi i pisane knjige i bili bi bestseleri. Poseban čovek, iskren, uvek spreman da pomogne. Generalno, stručni štab u reprezentaciji je vrhunski. Dobri ljudi, svi se družimo, baš uživamo - izjavio je Memić za sportsport.ba.

foto: Fonet

Prema njegovim rečima Savez je napravio pun pogodak angažovanjem bivšeg trenera Partizana.

IGOR KOKOŠKOV OTKRIVA SVOJE TAJNE: Greg Popović je Crnogorac! Zašto Duda i Žoc nisu otišli u NBA? I kako su mu se u KSS smejali kad je odlazio?

- U to nema sumnje. Znate, ja kada pričam o treneru Vujoševiću, nije mi lako. Mi se stalno šalimo, uvek su neke smicalice. Taj čovek je legenda! Ja zamucam kada me nešto pita vezano za košarku. Desilo se u Francuskoj da nisam mogao da odredim stranu terena na tabli. Ipak je to čovek koji sve zna o ovom sportu. Vrhunska odluka Bukve i Kovačevića. Pre toga Mulaomerović je bio dobra odluka saveza. Dule Vujosević je jedan od najboljih trenera u Evropi. Poznat po radu i uspehu sa mladim igračima. Idealan za ovaj tim koji mi imamo. To se pokazalo letos.

foto: Dado Đilas

Ako nastave sa ovakvim igrama Zmajevi bi mogli da se plasiraju na Svetsko prvenstvo u Kini.

Dejan Musli se konačno razišao sa Unikahom i odmah potpisao za drugog evroligaša!

- Pa sada baš ne znam za Mundobasket, ali da imamo dobar tim to se slažem. Mlad tim, jedan od mlađih u Evropi. Uz ogromnu pomoć iskusnijih igrača Gordića, Kikanovića, Miloševića, Stipanovića, koji su dali tu dodatnu energiju, snagu i iskustvo koja treba ovim mladim igračima. Posebno Gordić koji je odličan primer ovim mlađim igračima, lider na terenu, sjajan momak - zaključio je Memić.

BONUS VIDEO: Grudvanje Grobara na stadionu Partizana

(Espreso.co.rs/Sportsport.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.