BRAĆA BOL STIGLA U EVROPU: Potpisali su ugovor sa timom za koji nisu čuli ni najzagriženiji kladioničari na svetu!
Foto: AP

Donose im popularnost

BRAĆA BOL STIGLA U EVROPU: Potpisali su ugovor sa timom za koji nisu čuli ni najzagriženiji kladioničari na svetu!

Očekuje se da se novim saigračima priključe posle novogodišnjih praznika

Objavljeno: 08:27h

Braća Bol su došla u Evropu! Njihov otac Lavar, poznat po nepredvidivom ponašanju i potezima, još jednom je uspeo da šokira javnost u SAD, ali i Evropi.

Njegova upornost da dva svoja mlađa sina, Lianđela i Lamela, pošalje u Evropu jer je nezadovoljan kako su ih tretirali i radili sa njima u srednjim školama i na koledžima u Los Anđelesu i okolini.

Tako su dva mlađa brata, rukija Lejkersa, Lonza Bola, potpisali ugovore sa malo poznatim litvanskim klubom Priena Vitautas.

Ugovor je potpisan samo do kraja ove sezone, a svom novom timu i saigračima bi trebalo da se priključe početkom januara.

Iz Vitautasa očekuju da im dolazak braće Bol donede spre svega publicitet i prepoznatljivost u široj košarkaškoj javnosti Evrope, a kako se navodi, i dalje nije potpuno definisano da li će i koliko braća igrati za seniorski tim, pogotovo najmlađi Lamelo koji ima samo 16 godina.

Za sada navodno ne bi trebalo da očekuju minute u litvanskom šampionatu, ali da je dogovor da u Baltičkoj ligi dobijaju oko 20 minuta na terenu da provedu, s obzirom na to da klub nema nekih ambicija u tom takmičenju.

Interesantno, je da su oni tek drugi i treći Amerikanac koji su zaigrali za ovaj tim. Jedini igrač iz SAD koji je pre njih bio jeste Bred Tinzli koji je otišao iz kluba posle mesec dana.

Lamelo Bol će ujedno postati i najmlađi američki košarkaš koji je zaigrao u Evropi.

Podsećamo, da je nedavno Lavar Bol odlučio da ispiše svog sina Lianđela sa UCLA, jer je bio nezadovoljan što ga je koledž suspendovao zato što je na turneji u Kini uhvaćen sa saigračima kako krade u Prada butiku. Očekuje se da se on pojavi ipak na draftu naredne godine.

BONUS VIDEO: Miroslav Đukić posle žreba za nokaut fazu Ligu Evrope

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.