ČUDO U FILADELFIJI: Bogdan i Kraljevi u furioznoj završnici razbili domaćine (VIDEO)
Foto: AP Photo/Andy Clayton-King

nba liga

ČUDO U FILADELFIJI: Bogdan i Kraljevi u furioznoj završnici razbili domaćine (VIDEO)

Sakramento je gubio tokom cele utakmice, ali na kraju su uspeli da preokrenu rezultat

Objavljeno:

Saigrači Bogdana Bogdanovića u Sakramentu Zak Rendolf i Vins Karter igrali su NBA košarku dok su neki momci protiv kojih su sinoć igrali bukvalno piškili u pelene, i u sinoćnjem gostovanju Kraljeva u Filadelfiji ovo se videlo.

Rendolf je sa 27 poena vodio svoj tim do pobede od 101:95, u utakmici u kojem je Filadelfija izgubila vođstvo koje je imala cele utakmice, a pratili su ga Badi Hild sa 24 i Frenk Mejson sa 16 poena, dok je Vins Karter imao dva ključna poteza u samoj završnici koja su i donela pobedu Kingsima.

Za Filadelfiju, koja je igrala bez prve zvezde i vođe tima Džoela Embida, Ben Simons je imao 13 poena, 12 asistencija i 9 skokova, a Robert Kovington je ubacio 17 poena.

Posle celovečernjeg mučenja, Kraljevi su uspeli da nekako smanje vođstvo Filadelfije u 3. četvrtini, a onda je 10 minuta pre kraja Badi Hild pogodio trojku za vođstvo od 79:78. Vins Karter je onda u jednom od sledećih napada bacio loptu preko celog terena do Gareta Templa, koji je ubacio u koš za 92:86. 40-godišnji Karter je zatim uspeo 2 minuta pre kraja da se izbori za skok u napadu, koji je na kraju doveo do ključnih poena Zeka Rendolfa.

Bogdan Bogdanović je u jednoj od najslabijih partija sezone za 18 minuta imao 4 poena, 3 asistencije i 1 skok (šut iz igre 1-6, 0-4 za trojke, 2-2 sa linije slobodnih bacanja).

Ostali rezultati NBA lige:

Vašington-Nju Orleans 116:106 (Bil 26p, 5sk, 4as - Dejvis 37p, 9sk, 1as)

Milvoki-Klivlend 119:116 (Adetokumbo 27p, 14sk, 8as - Džejms 39p, 1sk, 7as)

(Espreso.co.rs/ESPN)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.