Kakva igračina: Posle 14 sezona i 8 NBA timova ovaj čovek se VRAĆA U PIONIR! (VIDEO)
Delije na meču Crvena zvezda Žalgiris, Foto: Filip Plavčić

lepo, lepo

Kakva igračina: Posle 14 sezona i 8 NBA timova ovaj čovek se VRAĆA U PIONIR! (VIDEO)

Mnogima je "ispod radara" ovo promaklo!

Objavljeno:

Slični tonovi stižu uvek kada neka od ekipa stiže u Pionir na gostovanje Crvenoj zvezdi, pa tako i članovi stručnog štaba i igrači Žalgirisa imaju sličnu misao - "Svi znaju kakve Zvezda ima navijače".

Trener Žalgirisa Šarunas Jasikevičijus kaže da Zvezda igra fizički snažnije kada igra na svom parketu.

- U poređenju s našim prvim obračunom u oktobru, mislim da ćemo videti nešto slično. Naravno, igraćemo u daleko više neprijateljskom okruženju po nas. Moramo da budemo mi u toj glasnoj atmosferi koja se pravi u Beogradu. Treba da igramo potpuno koncentrisani jer Zvezda igra bolje kod kuće, fizički jače. Posle 15 utakmica izgledaju dosta čvršće, ali i mi izgledamo jače - rekao je Jasikevičijus.

Atmosferu ističe i Brendon Dejvis.

- Igramo protiv jako dobrog tima. Zvezda je veoma dobra defanzivno, a mi moramo da zadržimo mirnoću u Beogradu, svi znaju kakve Zvezda ima navijače - rekao je Dejvis.

UŽAS NA ČETIRI SKAKAONICE! Vodeći u Svetskom kupu doživeo stravičan pad! (VIDEO)

Mnogima je "ispod radara" promakla selidba NBA veterana Bena Udriha u ekipu Šarunasa Jasikevičijusa. Slovenački veteran vratio se u evropsku košarku posle 13 i po godina i čak 831 odigrane NBA utakmice.

ESPRESO EKSKLUZIVNO SAZNAJE! Ovo je ponuda za Vladimira Stojkovića, retko ko bi to mogao da odbije! (FOTO)

On će debitovati upravo protiv crveno-belih...

- Za sada sam imao samo jedan zajednički trening sa celom ekipom. Još se navikavam na sistem, učim akcije. Svi u timu mi pomažu i prijateljski su me dočekali. Zabavno je biti deo Žalgirisa i radujem se tome što ću nositi njegov dres - rekao je Udrih.

NOVI SUKOB GROBARSKIH FRAKCIJA: Utakmica Partizan - Zadar je poprište novog huliganskog obračuna! Pominju se i Delije! (VIDEO)

Na dresu će nositi "devetku". Dok sam odrastao u Evropi uvek sam nosio taj broj, jer nosi određeni značaj mojoj porodici. Toliko utakmica su odigrali moj otac i moj brat.

Na pitanje o utakmici protiv Zvezde, Udrih kaže da mu je i dalje zadatak "broj jedan" da se što brže adaptira. - Na meni je da razumem sistem i da sačekam trenutak u kojem će treneru zatrebati moje usluge da pobedimo. Zbog toga sam došao u Kaunas, da pomognem svojim iskustvom rekao je Udrih.

BONUS VIDEO: Šta košarkaši Zvezde i Partizana žele jedni drugima u 2018. godini

(Espreso.co.rs/Mozzartsport/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.