DA TI JA MAMU U... Otkriveno kako je počeo sukob Bjelice i Aflaloa pre nego je igrač Orlanda umalo ugušen u srpskoj kragni! (VIDEO)
Nemanja Bjelica je opsovao Arona Aflaloa pre tuče, Foto: Printscreen/Twitter/@espn

Ne da nemanja na sebe

DA TI JA MAMU U... Otkriveno kako je počeo sukob Bjelice i Aflaloa pre nego je igrač Orlanda umalo ugušen u srpskoj kragni! (VIDEO)

Srpski košarkaš je prethodno bio ljut jer ga je Aflalo zakačio po licu u jednom napadu

Objavljeno:

Klinč u koji je Nemanja Bjelica ušao sa Aronom Aflalom na meču Orlanda i Minesote i dalje je jedna od glavnih tema u medijima i u SAD, i u Srbiji.

Srpski reprezentativac ne važi za nekog prgavog i sklonog konfliktima igrača, pa je njegova reakcija izazvala kod mnogih čuđenje.

Nemanja Bjelica je uhvatio Aflaloa u 'kragnu
Nemanja Bjelica je uhvatio Aflaloa u "kragnu"foto: AP

Ipak, sada je otkrivena pozadina sukoba između njih dvojice, odnosno kako je u stvari sve počelo, a dogodilo se u još tokom napada Orlanda i tom prilikom je Srbin stavio do znanja igraču Medžika da ne da na sebe.

U kontri je Aflalo pokušao da poentira preko Belog ispod koša i previše je koristio ruke, pa je preko lica zakačio srpskog reprezentativca, koji je je na to reagovao verbalno, uputivši mu psovku na srpskom.

Ostali igrači su se već tu umešali i sprečili ih da uđu u fizički obračun, ali on se dogodio već u jednom od narednih napada Minesote, kada je Bjelica krenuo na skok, Aflalo se isprečio došlo je do guranja, a onda je igrač Orlanda zamahnuo pesnicom, Beli je eskivirao udarac i uhvatio ga u "kragnu".

BONUS VIDEO: Čarls Dženkins otišao do Delija posle utakmice

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.