ČAK IM JE I FRIZURA SLIČNA: Teodosića uporedili sa najboljim srpskim igračem u NBA ikada, a koji nije nikad ni bio u Srbiji! (VIDEO)
Miloš Teodosić je protiv Minesote postigao 15 poena i imao 6 asistencija, Foto: EPA/Michael Reynolds

Čuveni Pištoljdžija

ČAK IM JE I FRIZURA SLIČNA: Teodosića uporedili sa najboljim srpskim igračem u NBA ikada, a koji nije nikad ni bio u Srbiji! (VIDEO)

Velika je čast za vas kada vas uporede sa jednom od legendi NBA

Objavljeno:

Kako vreme odmiče Miloš Teodosić je sve bolji i bolji, a brzo je postao jedan od najvažnijih šrafova u ekipi Klipersa, još da nije bilo onih problema sa povredom stopala, verovatno bi bio još bolji.

Srpski košarkaš je u samo poslednjih 10 mečeva beležio u proseku 10,5 poena i 5,6 asistencija koje uglavnom dižu publiku na noge i oduševljavaju navijače.

- Trenutno uživam igrajući, trudim se da svakog dana napredujem. Davno sam želeo da dođem, ali se odužilo iz nekoliko razloga. Pre svega, želeo sam da osvojim Evroligu, a drugi je ugovor, nisam mogao da napustim Evropu - rekao je Teodosić medijima.

I za navijače i za novinare srpski plejmejker na terenu više deluje kao umetnik zbog svojih neobičnih rešenja i poteza koji oduzimaju dah, a mnoge to podseća na legendarnog Pistol Pita Maravića, kako stil igre, tako i srpsko poreklo i slična frizura.

- Sjajno je čuti takve stvari, ali ne volim da se poredim. On je bio neverovatan, sjajan igrač. Ja moram još da radim da dostignem taj nivo - rekao je Teodosić o poređenju sa čuvenim igračem Atlante čiji je dres povučen pod svodove dvorane.

Inače, Teodosić je u noći između ponedeljka i utorka bio zapažen u porazu od Minesote sa 15 poena i 6 asistencija.

BONUS VIDEO: Doček za Čarlsa Dženkinsa pre meča Crvena zvezda - Himki

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.