Zagorac jedina svetla tačka u katastrofi Betisa, Baskonija uništila Barselonu! (VIDEO)
Foto: Beta

ACB LIGA, 19. KOLO

Zagorac jedina svetla tačka u katastrofi Betisa, Baskonija uništila Barselonu! (VIDEO)

Baskonija nakon 19 odigranih kola zauzima peto mesto sa skorom od 12 pobeda i sedam poraza

Objavljeno:

Baskonija je večeras je u svom sjajnom naletu ubedljivo pobedila i Barselonu, koja se nalazi u prilično neprijatnoj situaciji, jer joj je forma u žestokom padu – 96:72

Katalonci su u domaću mašinu upali već u prvoj deonici, koju su izgubili rezultatom 31:7, a već tokom druge deonice razlika je dostizala i maksimalnih +32 (51:19). U istom stilu odigran je i nastavak meča, a jedino što su gosti uspeli jeste da na u jednom stignu do minusa od 19 poena, ali se on do kraja utakmice ponovo uvećao.

Najefikasniji igrač utakmice bio je rastrčani i raspucani Buboa, koji je postigao 24 poena. Šengelija je postigao 18, Džening 12. Kod gostiju su dvocifreni bili samo Oriola (18 poena) i Navaro (11).

Baskonija nakon 19 odigranih kola zauzima peto mesto sa skorom od 12 pobeda i sedam poraza, baš kao i trećeplasirana Barselona, ali Katalonci u ovom trenutku stoje nešto bolje kada je u pitanju koš-razlika.

Najbolji meč od dolaska u Betis odigrao je Rade Zagorac, koji je postigao 16 poena, ali je njegov tim doživeo pravu katastrofu u Valensiji (103:67).

Igrači Valensije su pred oko 6.000 navijača razbili Real Betis (103:67) i maksimalno iskoristili poraz Barselone da se osamostale na drugoj poziciji. Domaći su pogodili čak 16 trojki (Dornekamp i San Emeterio po četiri), a Erik Grin je bio najefikasniji sa 19 poena.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.